Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
07:45
21.1.2021.

Nagrade za tri nastavnika i učenicu OŠ "Jagoš Kontić"

Među ovogodišnjim dobitnicima nagrade iz Fonda za kvalitet i talente Ministarstva prosvjete našla se učenica i tri nastavnika Osnovne škole "Jagoš Kontić".


"Naša učenica Nela Vojinović, koja je prošle školske godine osvojila prvo mjesto na Državnom takmičenju iz hemije kao učenica devetog razreda, a koja se uvijek isticala svojim zalaganjem, odgovornošću, posvećenošću svim školskim zadacima i aktivnostima, potpuno je zasluženo po drugi put nagrađena iz Fonda za kvalitet i talente", kazali su iz škole.

Među ovogodišnjim dobitnicima nagrade iz Fonda za kvalitet i talente Ministarstva prosvjete su i tri nastavnika škole: Ana Đurđić - nastavnica matematike, Vera Popović - nastavnica fizike i hemije kao i Vojo Mrvaljević - nastavnik engleskog jezika.

"Gorepomenuti nastavnici izuzetnim radom i entuzijazmom, primjenom inovativnih metoda koje prate savremene tendencije metodologije nastave, kreativnošću, požrtvovanošću i pozitivnim stavom, doprinose unapređenju kvaliteta nastave i učenja, boljim postignućima znanja i vještina učenika", dodaju iz OŠ "Jagoš Kontić".
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:31
  6.3.2021.

  Izložba dječjeg stvaralaštva „Obojimo svijet“ biće otvorena danas od 11h na platou Doma revolucije, preko puta hotela Onogošt.

 • 08:17
  6.3.2021.

  U sali JU “Zahumlje” danas u 17.30h biće izvedena predstava “Kontraevolucija”, po tekstu i u režiji Obrada Nenezića.

 • 11:26
  5.3.2021.

  Na  85. Međunarodnom takmičenju “The British College of Accordionists”, koje je održano online, učenik prvog razreda Srednje muzičke škole “Dara Čokorilo”, Dimitrije Knežević osvojio je srebrnu medalju, dok je bronzana pripala Joku Mićkoviću, učeniku četvrtog razreda.

 • 07:54
  5.3.2021.

  U sali Javne ustanove "Zahumlje", sa početkom u 17 časova, biće upriličeno veče mladih nikšićkih pjesnika Književnog kluba "Poenta poetika".