Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićko pozorište: Predstava ”Nobelovci”

nobelovci
Nikšićko pozorište
  • Autor onogost.me
  • 30.03.2016. u 08:35

U okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću,večeras na sceni Nikšićkog pozorišta biće izvedena predstava ''Nobelovci'' sa početkom u 20 časova. 

Predstavu „Nobelovci“, po tekstu Obrada Nenezića režirao je Goran Bulajić, a rađena je u koprodukciji Nikšićkog pozorišta i JU „Zahumlje“.

U predstavi igraju mladi crnogorski glumci: Ana Vučković, Jovan Krivokapić, Emir Ćatović, Gordana Mićunović i Petar Novaković. Scenografiju za predstavu uradila je Anka Gardašević, kostime Jelena Đukanović, a muziku Rajko Kadović.

„Nobelovci“ su futuristički tekst, duhovita drama koja odslikava kako mentalitet i mediokriteti mogu da uguše genijalca u našem društvu. 

Ulaznice su u prodaji na biletarnici Nikšićkog pozorišta do početka predstave, po cijeni od četiri eura, dok za studente i srednjoškolce cijena ulaznice iznosi dva eura. Rezervacije se mogu obezbijediti na broj 068 241 701.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – akcija „Do zadnjeg daha“, drama „Van sezone“ i anime „Blue lock the movie- epizoda Nagi“.