Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

NVO Scena organizuje onlajn muzičku audiciju

Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 20.07.2024. u 08:21
Nevladina organizacija Umjetničko-muzičko udruženje “Scena" raspisala je Javni poziv za učešće mladih iz Nikšića na onlajn muzičkoj audiciji.

“Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi ljubitelji muzike, instrumentalisti i vokalni solisti  – učenici osnovnih, srednjih škola i studenti iz opštine Nikšić’’, naveli su iz ove organizacije.

Kada su u pitanju pravila konkursa, iz NVO Scena navode da pjesme treba da budu u duhu izvorne narodne muzike, starogradske, etno i etno-pop muzike.

‘’Učesnici konkursa mogu telefonom snimiti i poslati jedan video-snimak u akapela  izvedbi – pjevanje bez muzičke pratnje ili pjevanje uz  pratnju instrumenta kao i muzičke matrice’’, objasnili su iz NVO Scena.

Kako su rekli, konkurs je otvoren do 8. avgusta 2024. godine, a učesnici snimke pjesama mogu poslati na Vajber broj 069/622-727.

‘’Uz poslati video-snimak neophodno je dostaviti ime i prezime, datum rođenja i naziv pjesme’’, naglasili su u pozivu.

Pristigle snimke ocjenjivaće stručni žiri Umjetničkog muzičkog udruženja “Scena”.

‘’Biće odabrana dva najbolja učesnika/ce za koje je obezbijeđena besplatno snimanje profesionalnog audio i video cover snimka u muzičkom studiju UMU Scena, kao I 10 karaoke Bluetooth mikrofona prema glasovima publike’’, navode i dodaju da se više informacija o konkursu može dobiti na broj telefona 069/622-727 i na Facebook i Instagram stranici Scena – Umjetničko-muzičko udruženje.

Projekat pod nazivom “Očuvanje muzičke kulturne baštine – „Etno pjesma mladih Nikšića“ realizuje NVO Umjetničko muzičko udruženje „Scena“ uz finansijsku podršku Opštine Nikšić.

Projekat je podržan u sklopu Konkursa za raspodjelu sredstava za projekte nevladinih organizacija za 2024. godinu.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Poštovani građani,Kao predsjednik Odbora direktora EPCG imam obavezu da vas obavijestim i podsjetim šta smo sve uradili u prethodnom periodu i šta  planiramo da radimo u budućnosti. S tim u vezi, u nekoliko tekstova ću pokušati da vam približim o čemu se radi.
    Kancelarija OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava je u Preliminarnom mišljenju o crnogorskom Zakonu o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja preporučila redovno preispitivanje novčanih kazni kako bi se održala njihova učinkovitost, srazmjernost i efekat odvraćanja tokom vremena.