Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:02
21.5.2019.

Pet filmova danas u Cinemi 213

Posjetioci bioskopa Cinema 213 danas će biti u prilici da pogledaju pet filmova.


U 12.45h čeka vas „Sadko“ koji je fantastični, pustolovni, animirani film, inspirisan ruskom tradicionalnom bajkom i pjesmom. Priča prati mladog muzičara iz drevnog grada Novgoroda koji će krenuti u potragu za srećom. Put će ga dovesti u čaroban svijet na dnu okeana u kojem će naći pravu ljubav. Da bi je osvojio, moraće da se bori protiv podvodne vještice Barakude.

Zatim u 14.25h slijedi “Manu Munja”, a u 16h ratni film “Balkanska međa”.

Zatim ćete vidjeti “Pad Američkog carstva” u 18.30h. Oskarovac Deni Arkan donosi priču o Pjeru-Polu, doktoru filozofije koji radi kao dostavljač ne bi li sebi obezbijedio pristojan život. Usred mafijaškog obračuna, pred njim je dvoje mrtvih i milioni dolara u torbama koje može jednostavno da uzme i ode. Nalazi se pred moralnom dilemom karakterističnom za sva moderna društva XXI veka - izabrati novac ili lični integritet. Politička parodija sa elementima komičnog trilera predstavlja svojevrsnu kritiku savremenog potrošačkog društva i devalviranja vrijednosti u kapitalističkom sistemu u kojem je jedini društveni motor novac.

“Prevaranti” će se prikazati u 20.45h. U novoj urnebesnoj komediji, En Hatavej i Rebel Vilson glume prevarantkinje, jedna je u nižoj ligi, dok je druga profilisana za visoku klasu. Njih dvije se udružuju kako bi sredile prljavog, pokvarenog muškarca koji ih je nasamario.

Ostale vijesti iz kategorije