Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pet filmova danas u Cinemi 213

page
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 21.05.2019. u 06:02

Posjetioci bioskopa Cinema 213 danas će biti u prilici da pogledaju pet filmova.

U 12.45h čeka vas „Sadko“ koji je fantastični, pustolovni, animirani film, inspirisan ruskom tradicionalnom bajkom i pjesmom. Priča prati mladog muzičara iz drevnog grada Novgoroda koji će krenuti u potragu za srećom. Put će ga dovesti u čaroban svijet na dnu okeana u kojem će naći pravu ljubav. Da bi je osvojio, moraće da se bori protiv podvodne vještice Barakude.

Zatim u 14.25h slijedi “Manu Munja”, a u 16h ratni film “Balkanska međa”.

Zatim ćete vidjeti “Pad Američkog carstva” u 18.30h. Oskarovac Deni Arkan donosi priču o Pjeru-Polu, doktoru filozofije koji radi kao dostavljač ne bi li sebi obezbijedio pristojan život. Usred mafijaškog obračuna, pred njim je dvoje mrtvih i milioni dolara u torbama koje može jednostavno da uzme i ode. Nalazi se pred moralnom dilemom karakterističnom za sva moderna društva XXI veka – izabrati novac ili lični integritet. Politička parodija sa elementima komičnog trilera predstavlja svojevrsnu kritiku savremenog potrošačkog društva i devalviranja vrijednosti u kapitalističkom sistemu u kojem je jedini društveni motor novac.

“Prevaranti” će se prikazati u 20.45h. U novoj urnebesnoj komediji, En Hatavej i Rebel Vilson glume prevarantkinje, jedna je u nižoj ligi, dok je druga profilisana za visoku klasu. Njih dvije se udružuju kako bi sredile prljavog, pokvarenog muškarca koji ih je nasamario.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Povodom 30 godina od premijere, monodrama "Bizmismen", u izvođenju glumca Voja Krivokapića, biće izvedena večeras na pozorišnoj sceni sale "Zahumlja" sa početkom u 19 časova.