Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tribina “Agora”: Sjećanje na Vladetu Jerotića

onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 24.09.2024. u 08:22
U sali "Zahumlja", večeras, sa početkom u 20 časova, a u okviru Tribine "Agora", biće upriličen razgovor na temu: "Samo djela i ljubav ostaju", kako bi, prisjećajući se istoimenog djela akademika Vladete Jerotića, obilježili stogodišnjicu od rođenja ovog psihologa i psihoterapeuta.

Urednica tribine Anđela Peković vodiće razgovor sa novinarom i autorom tv-serijala Agape, Aleksandrom Gajšekom čiji je stalni gost-domaćin u njegovoj autorskoj emisiji bio akademik Jerotić.

Na tribini će biti više riječi o profesoru Jerotiću, njegovom stvaralačkom radu, životu kao i o njegovim predavanjima za koja većina tvrdi da su bila prava remek-djela besjedništva.

Tribinu "Agora" organizuje JU "Zahumlje" Nikšić,a u okviru manifestacije "Septembarski dani - Nikšić 2024" i Nikšićke kulturne scene.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sve vrste goriva od ponoći će pojeftiniti, saopštilo je Ministarstvo rudarstva, nafte i gasa.
    Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović danas je, na osnovu Zaključaka Vlade, sa predsjednikom Sindikata prosvjete Radomirom Božovićem potpisala Granski kolektivni ugovor o izmjenama i dopunama Granskog kolektivnog ugovora za oblast prosvjete.