Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:38
5.11.2019.

Utorak u Cinemi 213

Posjetioci bioskopa Cinema 213 danas će biti u prilici da pogledaju tri filma.


Dan će u 16.30h otvoriti “Fiksizi – Majstorčići”. Ovo je ruska dječja animirana avantura, nastala po knjizi Edvarda Uspenskog. Radnja prati grupu malih čovječuljaka – Majstorčića koji žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove. Ukupno ih ima devet: Papus, Masja i njihova djeca Simka i Nolik, deka Dedus, i njihovi drugari Fajer, Igrok, Šuplja i Verta. Majstorčići žive u kući Toma Tomasa i njegovih roditelja, sa kojima živi i Tom Tomasova baka, a društvo im pravi i grupa paukova. Kada jedan od njih nabavi posebne narukvice koje ga pretvaraju u super moćnog nevaljalca, na scenu stupaju njegovi šareni mali prijatelji, Tom Tomas i laboratorijski profesor da spasu dan.

“Porodica Adams” će se prikazati u 18.05h u 3D projekciji. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas natjerati da ponovo razmislite.

Dan će u 20h zatvoriti “Terminator - mračna sudbina”. Više od dvije decenije su prošle od kako je Sara Konor spriječila Sudnji dan, promijenila budućnost, i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Deni Ramos (Natalia Reyes) živi jednostavan život sa ocem i bratom (Diego Boneta) u Meksiko Sitiju kada se kroz vrijeme vrati napredni i smrtonosni Terminator  Rev-9 (Gabriel Luna) sa namjerom da je ulovi i ubije. Denin život zavisi od udruživanja sa dvije ratnice: Grejs (Mackenzie Davis) i unapređenog vojnika iz budućnosti Sare Konor (Linda Hamilton). Kako Rev-9 nemilosrdno uništava sve i svakog na putu kako bi došao do Deni, njih tri odlaze kod T-800 (Arnold Schwarzenegger), čovjeka iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije