Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bečić sa Demokratma obilazi Nikšić, večeras konvencija na Sceni 213

dsc_0214
Demokrate
  • Autor onogost.me
  • 09.10.2016. u 09:32

Tim Demokrata, na čelu sa predsjednikom Aleksom Bečićem i dijelom rukovodstva, bio je juče u Nikšiću. Mladi volonteri su  u okviru trećeg kruga pobjedničke kampanje "od vrata do vrata" obišli 7.500 hiljada domaćinstava na području nikšićke opštine, navode u toj partiji. 

„ Da se energija i snaga Demokrata širi cijelom Crnom Gorom dokaz su srdačne reakcije Nikšićanki i Nikšićana koje nijesu krili prilikom upoznavanja i razgovora sa predsjednikom Demokratske Crne Gore“, navode iz te partije.

Prilikom razmjene mišljenja sa Nikšićankama i Nikšićanima, predsjednik Bečić je istakao da je nekadašnjoj industrijskoj prijestonici Crne Gore neophodna nova snaga, nova politika i političari, koji imaju jasnu viziju razvoja i napretka grada, i koji imaju znanje, sposobnost i volju da ono što su zacrtali svojim programom i ostvare. Zato će, kako su istakli, Nikšićanima zaokruživanje broja 8 na izborima donijeti promjene na bolje. 

Predsjednik Demokrata je, pored razgovora sa velikim brojem građanki i građana Nikšića, posjetio pijacu, kao i mnoge druge lokalitete u gradu pod Trebjesom, a imao je i nekoliko kućnih posjeta. 

Demokrate će i danas biti u cjelodnevnoj posjeti Nikšiću, a kruna dvodnevne posjete biće, kako navode iz te partije, velika Pobjednička konvencija koja će se održati u sali Scene 213, u 20h.  

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci