Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crnogorska konzervativna partija najavila proteste na Bogetićima

Crnogorska konzervativna partija /Facebook
 • Autor onogost.me
 • 09.10.2023. u 07:58
Crnogorska konzervativna partija (CKP) sa nevladinom organizacijom „Perjanici“ organizuje protest 13, 14. i 15. oktobra u mjestu Bogetići, saopšteno je iz te partije.

U saopštenju su naveli da se protest organizuje zbog neregularnog predstojećeg Popisa stanovništva koji, kako su kazali, ima za cilj potpunu asimilaciju i nestanak crnogorske nacije, crkve i jezika.

Iz CKP navode da će se protest organizovati tri dana po tri sata u vremenu od 15 do 18 sati.

“Nadamo se da će nam se pridruže sve suverenističke partije i veliki broj građana koji se osjećaju kao mi. Stop asimilaciji Crnogoraca, stop potiranju svega crnogorskog. Mi smo pravoslavni Crnogorci, oduprimo se i pokažimo otpor”, poručili su organizatori.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Crna Gora je ispunila standarde Istanbulske konvencije kada je riječ o smještajnim kapacitetima u skloništima za žrtve porodičnog nasilja, piše u dokumentu „Prijedlog I Priloga Izvještaju Evropske komisije o Crnoj Gori 2024“, koji se odnosi na period od 15. aprila 2023. do 1. aprila 2024.
  Demokratska partija socijalista pozvala je predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića da "jednom stane iza svojih riječi". Oni su kazali da ostaje da se vidi da li će Demokrate stati iza riječi predsjednika Skupštine opštine Nikšić Nemanje Vukovića, koji dolazi iz njihovih redova i da li će dizanjem ruke za izglasavanje nepovjerenja Kovačeviću, sa riječi preći na djela.