Demokrate Nikšić: Naše prostorije demolirane, direktan uzrok tome jučerašnji predlog poslanika Moma Koprivice

Demokrate
 • Autor onogost.me
 • 02.03.2023. u 12:15
Prostorije Demokratske Crne Gore u Nikšiću demolirane su tokom prethodne noći, saopšteno je iz te partije, navodeći da je “direktan uzrok tome nesumnjivo jučerašnji predlog poslanika Demokrata Moma Koprivice da se zabrani postavljanje automata za klađenje u ugostiteljskim objektima”.

Iz te partije su kazali da nije prvi put da ih kriminalni krugovi pokušavaju uplašiti.

“Čudi da nakon toliko pokušaja do sada nisu shvatili da ne mogu preplašiti ni Moma Koprivicu, ni Demokrate. Nismo se plašili kockarske, ni drugih mafija, ni kad su bile u naponu snage za vrijeme bivšeg režima, a kamoli sad kada stiže pravna država. Pošto vole kockanje, pokazaćemo dobru volju i dati im jedan siguran fiks: mogu da se klade da nas ni ubuduće neće moći uplašiti”, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, razumiju da je kockarska mafija revoltirana, ali pojedincima neće dozvoliti da stiču ekstra profit na račun građana i suprotno odluci Ustavnog suda u konkretnom slučaju.

“Počinioci imaju jasnu namjeru i u odnosu na kontekst predstojećih predsjedničkih izbora: svjesni su činjenice da njihovog kandidata u drugom krugu može pobijediti isključivo Aleksa Bečić pa ih strah goni na prljavu kampanju.

Međutim, napadi na našeg kandidata traju 8 godina i gospoda moraju da znaju da smo posle svakog njihovog kamena i prijetnje samo jači i odlučniji da ideja pobjede nad kriminalom pobijedi, a to će se i pokazati 19. marta”, stoji u saopštenju partije.

Oni su pozvali nadležne državne organe da hitno reaguju, nađu počinioce i omoguće da oni odgovaraju pred nadležnim institucijama.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Povodom medijskih navoda o povećanju broja birača u biračkom spisku Ministarstvo unutrašnjih poslova saopšptilo je da je birački spisak povodom drugog kruga izbora za Predsjednika Crne Gore, zakazanih za 2. april 2023. godine, ostao nepromijenjen u odnosu na birački spisak po kojem je održan prvi krug izbora za Predsjednika Crne Gore 19. marta 2023. godine.
  Duh junaštva, genij rada, krasili ti divno lice, sjevernog mi kraja stražo - zdrav Nikšiću Perjanice! Ovom zdravicom Onogoštu, koju je prije više od 100 godina napisao kralj Nikola označićemo pobjedu nove, a stare Crne Gore! Naše Crne Gore!, kazao Jakov Milatović, kanidat za predsjednika Crne Gore pozdravljajući veliki broj građanki i građana na konvenciji u Nikšiću.