Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
20:23
28.10.2021.

DPS Nikšić: Direktorska fotelja u RTV Nikšić utješna nagrada Markoviću

Nikšićki odbor Demokratske partije socijalista (DPS) reagovao je na imenovanje Nikole Markovića za v.d. direktora RTV Nikšić, navodeći da je direktorska fotelja u toj televiziji, "utješna nagrada Markoviću od vlasti za koju je intenzivno agitovao". 


"Nakon debakla na konkursu u Javnom servisu, Marković će iz Podgorice doći da indoktrinira Nikšićane", navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a kažu da učestala pojava već polako postaje ustaljena praksa, da se novinari “Dana” raspoređuju po javnim servisima.

“Logičan tok stvari, ako se uzme u obzir ko je u Nikšiću na vlasti i kako se tu našao. Ovaj najnoviji primjer zapošljavanja “podobnih” je pokazatelj političke klime i nakaradnog stanja koje je postalo normalno i očekivano kako u funkcionisanju lokalne vlasti u našem gradu, tako i vlasti sa državnog nivoa”, zaključuju iz DPS-a Nikšić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:55
  27.11.2021.

  Nešto više od polovine građana (51,8 odsto) uglavnom smatra da su izbori u Crnoj Gori fer i slobodni, dok nešto manje od trećine njih (31,9 odsto) smatra da izbori nijesu fer i slobodni, pokazalo je "Istraživanja o percepciji i povjerenju javnosti u izborne komisije u Crnoj Gori", koju je naručila Misija OEBS-a u Crnoj Gori, a sprovela agencija Damar. 

 • 18:44
  26.11.2021.

  Lokalna uprava Nikšića i ove godine pristupila je ukrašavanju gradskih ulica i trgova u susret novogodišnjim praznicima, saopštio je šef Kluba odbornika "Evropski tim za Nikšić" Boris Muratović. Kako je kazao "tu ne bi bilo ništa čudno niti sporno, da ti isti, koji su sada na čelu lokalne administracije, godinama nijesu osuđivali svoje prethodnike zbog "driješenja kese" za novogodišnju dekoraciju".

 • 08:42
  25.11.2021.

  Premijer Zdravko Krivokapić odgovaraće danas u Skupštini Crne Gore na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

 • 16:07
  20.11.2021.

  Čestitam 20. novembar, Međunarodni Dan djeteta svoj djeci Crne Gore! Briga o djeci je briga o budućnosti, stoga apelujem na sve društvene činioce da zajednički krenemo u poboljšanje položaja djece u našoj zemlji, ali i u rešavanje svih njihovih problema, saopštio je predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.