Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
18:27
26.1.2020.

DPS Nikšić: Znamo da ih boli emancipovana omladina Nikšića

Evo još jedno u nizu bestidnih i primitivnih ,,nažvrljanija" Demokratskog fronta pod naslovom "Mitrović plaća mlade da šaraju trobojke", navodi se u saopštenju OO DPS Nikšić.


U njemu se dodaje da po već utvrdjenoj šemi podvale sustižu jedna drugu.

Znamo da ih boli emancipovana omladina Nikšića kojoj ne uspijevaju prići, jer je mladost našeg grada i te kako lucidna i umjesto mraka i primitivizma, bira napredne ideje i demokratiju. Zabolio je njih sinoćnji sastanak Savjeta mladih DPS-a Nikšić, jer svakako slika prepune sale mladih, dostojanstvenih ljudi puni i oči i srca. Ali ne i frontovaca i njima sličnih, u kojima stanuje samo mržnja prema svemu crnogorskom,naprednom,evropskom. U njihovu vezanost za naše zastave mogli smo se uvjeriti prilikom pokušaja njihovog spaljivanja. A praksu pokušaja pojedinačnih diskreditacija nećemo posebno ni komentarisati jer ih gledamo već dugo vremena i one prolaze kao pokušaji spaljivanja zastava. Ne primaju se. A to je ono sto ih posebno boli", kaže se u saopštenju.

Dalje se kaže da odavno ništa ni tužnije, a ni komičnije ne objavi Demokratski front, nadaleko poznat po brizi za crnogorske simbole.

"I zaista da nije tužno bilo bi smiješno. Zar imaju moralne hrabrosti govoriti o zastavi oni koji je pale, zar o našim istaknutim predstavnicima imaju pravo govoriti oni čiji su lideri osuđeni na zatvorske kazne, zar o bilo čemu mogu govoriti oni koji više vole  tudje nego svoje. Ali njihova djela,odnosno nedjela ponajbolje govore o njima. Zato se unaprijed radujemo njihovom narednom nažvrljaniju", navodi se u saopštenju OO DPS Nikšić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 18:07
  9.7.2020.

  Podnošenje izbornih lista Državnoj izbornoj komisiji (DIK) počeće u subotu, a za verifikaciju izborne liste potrebno je da bude podržana potpisima 4.261 birača, saopšteno je iz Centra za demokratsku tranziciju (CDT).

 • 13:06
  7.7.2020.

  Ivan Mitrović, predsjednik Opštinskog odbora DPS Nikšić, u svom autorskom tekstu osvrnuo se danas na aktuelna politička dešavanja ocjenivši da će većinska volja građana 30. avgusta biti na strani, kako je istakao našeg Nikšića i naše Crne Gore. Tekst prenosimo u cjelosti:

 • 12:38
  7.7.2020.

  Vanredno stanje u koje ovih dana polako klizimo je posljedica neodgovornih odluka družine koja se zove Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT), a koje sve više podsjeća na partijski organ, ocjenjuju iz Radničke partije.

 • 08:35
  7.7.2020.

  Predsjednik Državne izborne komisije (DIK) Aleksa Ivanović kazao je da su u toku ozbiljne pripreme da se na dan izbora, 30. avgusta, preduzmu sve mjere da se sačuva zdravlje kako učesnika izbornog procesa tako i građana.