Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
18:27
26.1.2020.

DPS Nikšić: Znamo da ih boli emancipovana omladina Nikšića

Evo još jedno u nizu bestidnih i primitivnih ,,nažvrljanija" Demokratskog fronta pod naslovom "Mitrović plaća mlade da šaraju trobojke", navodi se u saopštenju OO DPS Nikšić.


U njemu se dodaje da po već utvrdjenoj šemi podvale sustižu jedna drugu.

Znamo da ih boli emancipovana omladina Nikšića kojoj ne uspijevaju prići, jer je mladost našeg grada i te kako lucidna i umjesto mraka i primitivizma, bira napredne ideje i demokratiju. Zabolio je njih sinoćnji sastanak Savjeta mladih DPS-a Nikšić, jer svakako slika prepune sale mladih, dostojanstvenih ljudi puni i oči i srca. Ali ne i frontovaca i njima sličnih, u kojima stanuje samo mržnja prema svemu crnogorskom,naprednom,evropskom. U njihovu vezanost za naše zastave mogli smo se uvjeriti prilikom pokušaja njihovog spaljivanja. A praksu pokušaja pojedinačnih diskreditacija nećemo posebno ni komentarisati jer ih gledamo već dugo vremena i one prolaze kao pokušaji spaljivanja zastava. Ne primaju se. A to je ono sto ih posebno boli", kaže se u saopštenju.

Dalje se kaže da odavno ništa ni tužnije, a ni komičnije ne objavi Demokratski front, nadaleko poznat po brizi za crnogorske simbole.

"I zaista da nije tužno bilo bi smiješno. Zar imaju moralne hrabrosti govoriti o zastavi oni koji je pale, zar o našim istaknutim predstavnicima imaju pravo govoriti oni čiji su lideri osuđeni na zatvorske kazne, zar o bilo čemu mogu govoriti oni koji više vole  tudje nego svoje. Ali njihova djela,odnosno nedjela ponajbolje govore o njima. Zato se unaprijed radujemo njihovom narednom nažvrljaniju", navodi se u saopštenju OO DPS Nikšić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:41
  28.3.2020.

  Komunalna policija u Nikšiću krši sve zakonske norme, a posebno one koje su izdate od Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, saopštili su danas iz nikšićkog odbora URA.

 • 13:29
  25.3.2020.

  Evropska unija obezbijedila je tri miliona eura kako bi se odmah pomoglo crnogorskom zdravstvenom sektoru u borbi protiv koronavirusa i 50 miliona eura za dugoročni program u skladu sa potrebama Vlade Crne Gore, objavio je ambasador EU u Crnoj Gori Aivo Orav.

 • 11:36
  25.3.2020.

  Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković iskazao je veliku zahvalnost Evropskoj uniji (EU) koja Crnoj Gori donira tri miliona eura za hitnu pomoć za zdravstvo plus 50 miliona za dugoročni program u skladu sa potrebama, a najviše za zdravsto, ekonomiju i preduzetnike.

 • 09:05
  18.3.2020.

  Obaveza svih odgovornih društveno-političkih činilaca je da u vremenu pandemije koronavirusa kreiraju mjere i prijedloge koji će olakšati život građana i doprinijeti umanjenju posljedica izazvanih ovom pošasti, poručuju iz Građanskog pokreta URA i predlažu Vladi da usvoji set ekonomskih mjera kojima će se ublažiti negativni efekti koronavirusa na crnogorsku ekonomiju i privredu.