Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
18:03
27.2.2021.

DPS: Sumnjiv "napad" na Trebješanina

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić zahtijeva da se rasvijetle sve okolnosti koje se tiču napada na aktivistu koalicije "Za budućnost Nikšića" Luku Trebješanina, budući da događaj, kako su kazali, obiluje veoma sumnjivim okolnostima.


"Takođe, znakovito je to što je dežurni koji je donio odluku o zadržavanju u nikšićkoj bolnici brat predsjednika opštinskog odbora Demokrata a koliko su ,,teške” povrede govori i razdragana slika sa Markom Kovačevićem, režiserom čuvenog spota u kojem Trebješanina uči kako da lažno optuži crnogorsku policiju"saopštio je OO DPS Nikšić.

Oni su naveli da je ulaskom u bolnicu Kovačević prekršio zdravstvene mjere budući da su zbog epidemioloških mjera posjete zabranjene pa se pitaju ko mu je dao dozvolu "da se bahati i dovodi u opasnost život građana".

"Zbog svega navedenog, pozivamo nadležne državne organe da hitno rasvijetle okolnosti navedenog događaja kako bi se stavila tačka na manipulacije Demokratskog fronta", navodi se u saopštenju nikšićkog DPS-a.

Ostale vijesti iz kategorije