Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Fotelje i privilegije na prvom mjestu, a ne građani Nikšića”

Evropski tim za Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 23.07.2024. u 14:41
Sva neozbiljnost, neodgovornost i bezobrazluk ove vlasti manifestuje se u tome što, nedostatak kvoruma, odnosno nedolazak odbornika i odbornica vlasti na sjednicu, pokušavaju uzaludno da pravdaju time što imaju obaveza na državnom nivou. Pitamo jesu li te obaveze uhljebljenja po dubini i širini, navodi se u saopštenju Kluba odbornika "Evropski tim za Nikšić".

Iz tog kluba su saopštili da sjednica Skupštine opštine Nikšić, čiji je nastavak bio zakazan za jutros u 9 h, nije održana usljed nedostatka kvoruma.

Nastavak sjednice SO Nikšić odložen za četvrtak

Nastavak sjednice Skupštine opštine Nikšić, koja je trebalo da bude održana danas, biće održana u četvrtak, 25. jula. Predsjednik SO Nikšić Nemanja Vuković saopštio je da se nastavak sjednice odlaže na zahtjev odbornika većine.

“O njihovom odnosu prema građankama i građanima Nikšića, najbolje govori činjenica da su nesposobni da obezbijede uslove za nesmetan nastavak sjednice, naročito kad se uzme u obzir činjenica da su na dnevni red sjednice, koja je zakazana na zahtjev opozicije zbog Predloga za razrješenje Marka Kovačevića, a povodom nezapamćenog govora mržnje, nakalemili i tačke, koje nijesu blagovremeno uspjeli da završe. Pa pošto gospoda nijesu imala demokratskog kapaciteta da 3 minuta saslušaju obraćanje opozicije, nakon skidanja tačke sa dnevnog reda, ogolili smo svu njihovu bahatost, kao i istinu da smo u više navrata mi bili ti, koji smo, radi građana, obezbijedili kvorum i nesmetan rad Skupštine. Danas smo pokazali da obezbjeđivanje kvoruma, od strane bahate većine ne ide tako lagano, jer građani Nikšića im svakako nijesu na prvom mjestu, već fotelje i dijeljenje plijena u vidu privilegija i pozicija”, zaključuje se u saopštenju Kluba odbornika “Evropski tim za Nikšić”.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Odbornik DPS-a Boris Muratović ističe da nadležni umjesto da izdaju naređenje da se hapse oni koji su, protivno svim pravilima i procedurama, naredili zakopavanje, pa otkopavanje zaraženih krava u Župi Nikšićkoj, pa ponovno zakopavanje na drugoj lokaciji, hapse građane koji se bore za zaštitu svog i zdravlja svojih porodica.