Autor: onogost.me
Foto: portalanalitika.me
09:15
30.12.2018.

Izabrana tri potpredsjednika Odbora SNP-a u Nikšiću

U Nikšiću je juče održana sjednica Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije, na kojoj su izabrana tri potpredsjednika.


Potpredsjednici nikšićkog odbora su Lidija Grdinić, diplomirana pravnica, penzioner Vujica Lalić i student mašinstva Aleksa Kankaraš.

Sjednici Odbora je prisustvovao predsjednik SNP-a Crne Gore Vladimir Joković koji je iskoristio priliku da sa članovima OO SNP Nikšić podijeli informacije o stanju u partiji, koracima koji slijede nakon konsolidacije partije, ali i o aktuelnim razgovorima i neophodnim dogovorima unutar opozicije.

"Predsjednik SNP-a je izrazio zadovoljstvo činjenicom da se vratila snaga SNP-a u svim gradovima Crne Gore, pa tako i Nikšiću, što potvrđuje i to da je potpredsjednica Asocijacije žena SNP, koja je nova snaga partije, Nikšićanka Olivera Vujičić, koja će zajedno sa svojim drugaricama iz partije raditi na vraćanju SNP na staze stare slave i uspjeha. Takođe, Joković je svima poželio srećne nastupajuće prazike uz želje za dobro zdravlje i ličnu i porodičnu sreću", navodi se u saopštenju. 

Potpredsjednik nikšićkog odbora SNP-a Aleksa Kankaraš je kazao da mu je velika čast što je izabran za ovako bitnu i odgovornu funkciju, naglašavajući da sada kada je sve formirano samo treba krenuti punom parom u nastavak kako bi se SNP vratila tamo gdje joj je mjesto.

„Vjerujem da se konačno pojavila ta svjetlost za izlazak iz krize. Neće biti nimalo lako, ali nema odustajanja, borićemo se do konačnog uspjeha“, poručio je Kankaraš. 

Kako se moglo zapaziti u posljednje vrijeme u gradovima u kojima su se održavale izborne konferencije ili novogodišnji kokteli, Socijalisitičkoj narodnoj partiji se vraćaju oni koji su je nekada iz nekih razloga napustili, dodaje se u saopštenju. 

Takav je slučaj i sa Miodragom Rudovićem koji se obratio svojim partijskim drugovima izražavajući zadovoljstvo što je ponovo „među svojima“.

„Mladost se vraća u SNP a to je ono što smo uvijek priželjkivali i to je ona snaga koja nam je nedostajala. Oni su garant da možemo i jače i bolje, jer niko ne umije kao SNP, časno i pošteno, i uz narod i za narod“, naglasio je Rudović.

Nakon sjednice održan je i tradicionalni novogodišnji koktel. 

 

Izvor: portalanalitika.me

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:02
  23.8.2019.

  Ženska politička mreža (ŽPM), najavljuje kampanju "Vijek borbe za politička prava žena" u Crnoj Gori. Kampanju će, kako je saopšteno, obilježiti niz aktivnosti, povodom zahtjeva ŽPM da se unaprijedi izborno zakonodavstvo, i uvrsti set normi koje će omogućiti ostvarivanje političkih prava žena.

 • 12:20
  18.8.2019.

  Liberalna partija (LP) najoštrije je osudila skrnavljenje crkvene imovine i objekta Crnogorske pravoslavne crkve u Nikšiću.

 • 08:13
  17.8.2019.

  Opštinski odbor Demokratske partije socijalista(DPS) Nikšić i Socijaldemokrate (SD), najoštrije su osudili, kako navode, sramni vandalski čin, kojim je oskrnavljen objekat Crnogorske pravoslavne crkve u Nikšiću.

 • 13:27
  4.8.2019.

  Lokalna uprava se u prethodnom periodu manje bavila političkim temama, a više životnim problemima i zahtjevima lokalnog stanovništva, bez obzira na političku pripadnost, nalazila je najbolja moguća rješenja za osnovna životna pitanja, kazao je predsjednik Plužina Mijuško Bajagić, na današnjoj Svečanoj sjednici povodom obilježavanja dana te opštine.