Autor: onogost.me
Foto: NSD
19:53
19.6.2022.

Klub mladih NSD Nikšić: Ne ispadajte smiješni plasiranjem očiglednih neistina

Kažu da se na greškama najbolje uči, i mada smo svjesni da Savjet mladih DPS-a nije neistine o dodjeli ikona plasirao greškom, radovaćemo se ako iz ovog njihovog nesrećnog slučaja gdje su jako lako uhvaćeni u laži ponešto i nauče. Evo jedan savjet za savjet mladih: provjerite informacije, i ne ispadajte smiješni plasiranjem očiglednih neistina, navodi se u reagovanju Kluba mladih Nove srpske demokratije Nikšić na saopštenje SM DPS Nikšić.


"Smiješni ispadate i kad vam se svaka muka svodi na uklanjanje protiv zakonom postavljene cerade sa oslikanom crnogorskom zastavom sa zrade Opštine. Mišljenja smo da je upravo takvo kačenje zastave gdje god vidite zgodno mjesto, pa i ako pravila ne dopuštaju, iskazivanje nepoštovanja", istakli su oni u saopštenju.

Ipak, navode, najsmiješniji ispadaju kad ih nazovu šešeljevcima. 

"Nazivate nas šešeljevcima vi, čiji se predsjednik stranke sastajao sa Šešeljem od Beograda do Popovog polja. Imali ste toliko mogućnosti, roditelji su vam mogli priuštiti školovanja u inostranstvu, o novcu nikad niste morali razmišljati, kamo sreće da ste bolje iskoristili sve te šanse. Pozdravljamo vas u nadi da ćete u budućnosti uvažiti neke od ovih naših savjeta i sugestija, i onda biti manje smiješni", poručili su oni.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:13
  27.6.2022.

  Premijer Dritan Abazović odgovaraće danas u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

 • 10:19
  25.6.2022.

  Bivši ministri finansija i ekonomskog razvoja Milojko Spajić i Jakov Milatović zvanično su objavili da osnivaju Pokret "Evropa sad!".

 • 08:57
  22.6.2022.

  Od pojedinih (ne)ljudi nijesam ni očekivao nešto više! Nadam se da u redovima odbornika aktuelne lokalne vlasti ima onih koji vide dalje od funkcija, te da će pomoći transfer vlasti zbog zaustavljanja daljeg propadanja Nikšića, naveo je odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) Boris Muratović reagujući na izjavu predsjednika SNP Vladimira Jokovića da u ovom trenutku ta partija neće rušiti vlast na lokalnom nivou u drugim opštinama u kojima participiraju.

 • 20:10
  21.6.2022.

  Glavni odbor SNP-a je dao jednoglasnu podršku Opštinskom odboru Berana i prihvatio njihov stav da se u ovom trenutku ne ruši vlast na lokalnom nivou u drugim opštinama u kojima participiraju, zaključak je sa sjednice koja se večeras održala u Beranama.