Autor: onogost.me
Foto: GOV.ME
13:08
17.9.2021.

Krivokapić čestitao građanima i rukovodstvu Dan opštine Nikšić

Premijer, Zdravko Krivokapić čestitao je građanima i rukovodstvu opštine Nikšić, Dan opštine.


„Hrabrošću i borbom za slobodu Nikšićani su bili i ostaće stožeri antifašističke crnogorske tradicije. Sa svojim mnogobrojnim prirodnim potencijalima i pametnom valorizacijom u oblastima poljoprivrede, energetike i turizma Nikšić ima ogroman potencijal za ubrzani ekonomski razvoj i kreiranje novih radnih mjesta. Uz završetak kapitalnih projekata započetih u mandatu ove Vlade kao i dodatnim ulaganjima planiranim Kapitalnim budžetom za 2022. godinu, zajednički ćemo doprinijeti daljem razvoju opštine Nikšić”, navodi se u čestitki Krivokapića.

Na tom putu, kaže premijer, Vlada Crne Gore ostaje Vam iskreni partner.

“Još jednom primite najsrdačnije čestitke povodom ovog znamenitog istorijskog datuma“, zaključuje se u čestitki Krivokapića.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:25
  30.11.2021.

  U skupštinskoj proceduri trenutno se nalazi 47 prijedloga zakona koje su podnijeli poslanici, od čega se u 40 slučajeva radi o izmjenama ili dopunama zakona, a u sedam slučajeva o novim zakonskim projektima. U proceduri se nalaze i 43 prijedloga zakona koje je podnijela Vlada, od čega su sedam ratifikacije, 21 izmjena ili dopuna zakona, a 15 novih zakonskih projekata, kazao je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

 • 12:55
  27.11.2021.

  Nešto više od polovine građana (51,8 odsto) uglavnom smatra da su izbori u Crnoj Gori fer i slobodni, dok nešto manje od trećine njih (31,9 odsto) smatra da izbori nijesu fer i slobodni, pokazalo je "Istraživanja o percepciji i povjerenju javnosti u izborne komisije u Crnoj Gori", koju je naručila Misija OEBS-a u Crnoj Gori, a sprovela agencija Damar. 

 • 18:44
  26.11.2021.

  Lokalna uprava Nikšića i ove godine pristupila je ukrašavanju gradskih ulica i trgova u susret novogodišnjim praznicima, saopštio je šef Kluba odbornika "Evropski tim za Nikšić" Boris Muratović. Kako je kazao "tu ne bi bilo ništa čudno niti sporno, da ti isti, koji su sada na čelu lokalne administracije, godinama nijesu osuđivali svoje prethodnike zbog "driješenja kese" za novogodišnju dekoraciju".

 • 08:42
  25.11.2021.

  Premijer Zdravko Krivokapić odgovaraće danas u Skupštini Crne Gore na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.