Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mitrović: Izgovor objašnjenje da sam smijenjen zbog nepravilnosti

  • Autor onogost.me
  • 23.07.2022. u 12:08

Razrješenje doktora Marka Mitrovića s funkcije direktora Opšte bolnice u Nikšiću predstavlja kontinuirani, primitivni i politički revanšizam koji sprovodi Vlada, poručile su Demokrate na pres konferenciji. Kažu da je riječ o osobi koja je zaslužna za najvažnije reforme za vrijeme mandata. Mitrović će zbog toga, kako najavljuju, pokrenuti sudski postupak pred nadležnim organima.

 

Ministarstvo zdravlja zvanično je juče saopštilo da je direktor Opšte bolnice Nikšić Marko Mitrović smijenjen sa te pozicije. Kako su kazali, Mitrović je razriješen “zbog nepravilnosti u radu”, a za vršioca dužnosti (v.d) direktora imenovan je Mitar Šaranović.

Mitrović je na konfrenciji za medija kazao da je riječ o političkoj odmazdi.

Istakao je da je za godinu i pet mjeseci osnažen kadar bolnice, raspisano 17 specijalizacija, nabavljena nova oprema.

Mitrović je tvrdi i da je izgovor objašnjenje da je smijenjen zbog nepravilnosti, već je, kako dodaje, to učinjeno zato što je predsjednik nikšićkog odbora Demokrata.

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović poručio je da je aktuelna Vlada revanšistička, te da je ustanovila pravilo da razriješi sav kadar iz Demokrata, a ostavi ljude iz DF-a.

 

Izvor: rtcg.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.