Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
11:01
12.2.2020.

Nikšićko pozorište: Skup Crnogorskog pokreta

U sali Nikšićkog pozorišta večeras, sa početkom u 19h, Crnogorski pokret organizuje skup.


Cilj događaja je, kako navode, da se javno iskaže protest protiv urušavanja državnog poretka i multietničkog i građanskog društva svetosavskim litijama.

Oni su pozvali sve građane da im se pridruže na skupu u Nikšiću.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:53
  7.8.2020.

  Građani sa biračkim pravom, koji na dan izbora 30. avgusta budu na bolničkom liječenju, usljed infekcije korona virusom, kao i oni u karantinima van mjesta prebivališta, neće moći da ostvare biračko pravo, saopšteno je iz Državne izborne komisija, koja je večeras jednoglasno usvojila tehničke preporuke za održavanje izbora radi epidemiološke zaštite birača. Svjesni su, kaže portparol Mersudin Dautović, da to nije u skladu sa ustavom zagarantovanim pravom, ali je zbog epidemiološkog rizika morala biti donijeta takva odluka.

 • 08:08
  7.8.2020.

  Na sjednici Državne izborne komisije usvojen je dokument pod nazivom "Tehničke preporuke za održavanje izbora u cilju epidemiološke zaštite birača", koji već duže pripremaju Nacionalno koordinaciono tijelo, Institut za javno zdravlje i DIK.  Cilj ovih preporuka, kako je saopšteno, je zaštita zdravlja građana, odnosno svih učesnika izbornog procesa.

 • 10:05
  6.8.2020.

  Fejsbuk je najavio proširenje novih pravila koja se odnose na političke oglase u 32 zemlje svijeta, među kojima je i Crna Gora. Počevši od danas, svi politički oglasi u Crnoj Gori moraju proći autorizaciju oglašivača i moraju da sadrže informacije ko je platio oglas (“Paid for by” disclaimer).

 • 10:15
  5.8.2020.

  Šest koalicija i šest političkih partija predale su liste za učešće na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori koji će biti održani 30. avgusta.