Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Održana javna rasprava o nacrtima kongresnih dokumenata

75199934_450142529191772_5312058724704059392_n
OO DPS
  • Autor onogost.me
  • 20.10.2019. u 20:53

Večeras je održana sjednica Opštinskog odbora DPS Nikšić u proširenom sazivu na kojoj su razmatrana predložena kongresna dokumenta Demokratske partije socijalista Crne Gore.

U sklopu javne rasprave koja je organizovana u suret predstojećem VIII Kongresu, članovi Opštinskog odbora, kao i predsjednici mjesnih odbora i koordinatori bili su u prilici da daju eventualne sugestije za izmjene nacrta kongresnih dokumenata: Programa Partije, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa.

Članovi Opštinskog odbora ocijenili su da predložena dokumenta predstavljaju kvalitetan nastavak za dalji demokratski i ekonomski razvoj crnogorskog društva na kojima je Demokratska partija socijalista radila sa punom odgovornošću i posvećenošću.

 Prijedlog nacrta kongresnih dokumenta je jednoglasno  usvojen.

Sjednicom Odobora, u proširenom sastavu, predsjedavao je predsjednik Ivan Mitrović. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.