Autor: onogost.me
Foto: OO DPS
22:53
20.10.2019.

Održana javna rasprava o nacrtima kongresnih dokumenata

Večeras je održana sjednica Opštinskog odbora DPS Nikšić u proširenom sazivu na kojoj su razmatrana predložena kongresna dokumenta Demokratske partije socijalista Crne Gore.


U sklopu javne rasprave koja je organizovana u suret predstojećem VIII Kongresu, članovi Opštinskog odbora, kao i predsjednici mjesnih odbora i koordinatori bili su u prilici da daju eventualne sugestije za izmjene nacrta kongresnih dokumenata: Programa Partije, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa.

Članovi Opštinskog odbora ocijenili su da predložena dokumenta predstavljaju kvalitetan nastavak za dalji demokratski i ekonomski razvoj crnogorskog društva na kojima je Demokratska partija socijalista radila sa punom odgovornošću i posvećenošću.

 Prijedlog nacrta kongresnih dokumenta je jednoglasno  usvojen.

Sjednicom Odobora, u proširenom sastavu, predsjedavao je predsjednik Ivan Mitrović. 

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:16
  16.11.2019.

  U susret izbornoj, 2020. godini, kroz sporazumni raskid radnog odnosa Opštinu Nikšić je napustilo oko 20 radnika koji su navodno višak, na osnovu prodaje radnih mjesta, saopštio je Nemanja Vuković, potpredsjednik Opšinskog odbora Demokrata Nikšić.

 • 19:18
  4.11.2019.

  Ženska politička mreža počela je danas kampanju “Vijek borbe za politička prava žena” povodom zahtjev mreže da se unaprijedi izborno zakonodavstvo, odnosno da se usvoji set normi.

 • 16:38
  3.11.2019.

  Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković uručio je sinoć, na svečanoj sjednici opštinskog odbora SNP Nikšić, 53 članske karte novim članovima te stranke.

 • 10:15
  28.10.2019.

  Jedna bitka izgubila je svog vojskovođu, a ostaje sjećanje na patriotu koji nije pristajao na to da se crnogorsko društvo dijeli, kazao je predsjednik posebnog kluba poslanika Aleksandar Damjanović, na komemorativnoj sjednici povodom smrti poslanika Radničke partie Janka Vučinića.