Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OIK: Đukanović 13.740, Milatović 12.103 glasa

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 20.03.2023. u 17:54
Prema zvaničnim podacima Opštinske izborne komisije, u našem gradu je za predsjedničkog kandidata DPS Mila Đukanovića glasalo 13.740 birača, a za kandidata Evropa sad Jakova Milatovića 12.103.

Ujedno, ovo su dva kandidata sa najvećim brojem glasova i na državnom nivou pa će se između njih dvojice birati u drugom krugu koji će se održati 2. aprila.

Kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić dobio je 8.166 glasova.

Za kandidata Demokrata Aleksu Bečića glasalo je 4.781 birača, kandidatkinja SDP-a Draginja Vuksanović Stanković dobila je 857 glasova, kandidat Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović 499, a influenser Jovan Radulović dobio je 231 glasova.

Ovo su rezultati, kako navode iz OIK, na osnovu izbornog materijala sa svih biračkih mjesta u opštini.

Nikšićani su juče glasali na 134 biračka mjesta, a pravo glasa imalo je 57.326 građana, što je za 1.507 manje u odnosu na lokalne izbore koji su u gradu pod Trebjesom održani u martu 2021. godine.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Vladin tim za informacionu bezbjednost (Computer Incident Response Team - CIRT) još istražuje da li je tokom hakerskog napada na nikšićki Vodovod došlo do ugrožavanja ličnih podataka građana. Iz nikšićkog Vodovoda je 30. marta saopšteno da je njihov poslovno-informacioni sistem bio meta hakerskog napada, navodeći da su "privremeno u nemogućnosti da obavljaju određene poslove koji proizilaze iz samog sistema".