OIK: Đukanović 13.740, Milatović 12.103 glasa

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 20.03.2023. u 17:54
Prema zvaničnim podacima Opštinske izborne komisije, u našem gradu je za predsjedničkog kandidata DPS Mila Đukanovića glasalo 13.740 birača, a za kandidata Evropa sad Jakova Milatovića 12.103.

Ujedno, ovo su dva kandidata sa najvećim brojem glasova i na državnom nivou pa će se između njih dvojice birati u drugom krugu koji će se održati 2. aprila.

Kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić dobio je 8.166 glasova.

Za kandidata Demokrata Aleksu Bečića glasalo je 4.781 birača, kandidatkinja SDP-a Draginja Vuksanović Stanković dobila je 857 glasova, kandidat Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović 499, a influenser Jovan Radulović dobio je 231 glasova.

Ovo su rezultati, kako navode iz OIK, na osnovu izbornog materijala sa svih biračkih mjesta u opštini.

Nikšićani su juče glasali na 134 biračka mjesta, a pravo glasa imalo je 57.326 građana, što je za 1.507 manje u odnosu na lokalne izbore koji su u gradu pod Trebjesom održani u martu 2021. godine.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović sastaće se sjutra u Vili Gorica sa predstavnicima političkih subjekata koji učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima, najavljeno je iz Kabineta Milatovića.
  Takmičar Karate kluba Šampion i reprezentativac Crne Gore, Dragoljub Dano Mijušković, drugog takmičarskog dana Balkanskog šampionata za djecu koje se održava u Baru, u kategoriji +45kg, 2013. godište, osvojio je bronzanu medalju.
  Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga na teritoriji ovog grada, podnijeli krivičnu prijavu protiv jedne osobe.