Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
19:47
15.9.2020.

OO DPS Nikšić: I dalje svi ujedinjeni u borbi za suverenu, demokratsku i evropsku Crnu Goru

Na sjednicama Izvršnog odbora i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić konstatovano je da ova partija nije zadovoljna ostvarenim rezultatima na održanim parlamentarnim izborima.


„Iako smo i ovog puta pokazali da smo pojedinačno najjača partija u našem gradu, ne možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatom, jer je ispod očekivanja. Tim prije što je u prethodne četiri godine u potpunosti realizovan predizborni program, pa čak i više od planiranog. Izbori pokazali da i pored znatnog reformisanja Opštinskog odbora u prethodnom periodu, to nije bilo dovoljno kako bi se i ovog puta ostvario zadovoljavajući izborni rezultat“, kazali su iz DPS-a.

Na sjednicama su, kako su kazali, analizirani i svi mogući razlozi ovakvog rezultata i njih svakako treba tražiti u djelovanju partije, ne nikako, kako ističu, u onima koji im ovog puta nijesu ukazali povjerenje, bez obzira "na direktno uplitanje crkve u izborni proces, medijsku hajku i ogroman novac  obezbijeđen od strane tajkuna".

„Pobijedile su partije bez jasno profilisanih strateških razvojnih programa, ali sa jasnim namjerama u pogledu negiranja crnogorskog identiteta i suvereniteta. Na civilizovan i demokratski način pokazaćemo da su nedostojni Crne Gore, da usijana glava nije isto što i sunce, pomoći ćemo im  da odu prije nego što su i došli“, navode iz ove partije, dodajući da će OO DPS Nikšić nastaviti svoje djelovanje još intezivnije, s iskazanom spremnošću svakog pojedinca da snosi odgovornost za postignuti rezultat, ali isto tako i dalje svi ujedinjeni u borbi za suverenu, demokratsku i evropsku Crnu Goru.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:44
  21.10.2020.

  Potpredsjednik opštine Nikšić Dragan Perović obavljaće funkciju predsjednika Opštine do izbora novog predsjednika, piše u predlogu koji je dosadašnji prvi čovjek grada pod Trebjesom Veselin Grbović uputio Skupštini Opštine Nikšić.

 • 13:00
  19.10.2020.

  Crnogorski parlament sjutra bi, u nastavku konstitutivne sjednice, trebalo da izabere članove Administrativnog odbora.

   

 • 08:58
  17.10.2020.

  Ministar finansija Darko Radunović potpisao je Odluku o raspodjeli budžetskih sredstava izbornim listama koje su na izborima 30. avgusta osvojile mandate.

 • 19:47
  12.10.2020.

  Članovi Administrativnog odbora biće izabrani na sjednici Skupštine koja će biti održana 20. oktobra, saopštio je predsjednik parlamenta Aleksa Bečić.