Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pavićević: Konvencijom u Nikšiću počećemo kampanju za lokalne izbore

cdu1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 22.11.2016. u 13:39

Crnogorska demokratska unija (Cdu) najavila je da će snažnije djelovati širom države, nakon, kako su naveli, uspjeha koji su ostvarili na lokalnim izborima u Budvi.

”Crnoj Gori je neophodna patriotska stranka koja će u fokus svog političkog djelovanja staviti interese države Crne Gore, a ne interese pojedinaca ili grupa”, navodi se u saopštenju Nenada Pavićevića, portparola Crnogorske demokratske unije.

Kako kaže Pavićević, politička kriza u kojoj se već duže vrijeme nalazi Crna Gora i posljednji događaji vezani za izbore održane 16. oktobra, još više im daju za pravo da jačaju stranku koja se neće, poput većine stranaka u Crnoj Gori, baviti politikantstvom. 

”Razvijaćemo građansku i patriotsku, ni lijevu ni desnu, već stranku političkog centra jer upravo takva stranka nedostaje našoj Crnoj Gori.Imajući to u vidu, Predsjedništvo Cdu je odlučilo da će naredna izborna konvencija stranke biti organizovana u Nikšiću 28. januara 2017. godine. Nikšićkom konvencijom označićemo i početak kampanje Crnogorske demokratske unije za lokalne izbore u tom gradu sa ciljem da ponovimo ili uvećamo podršku građana našoj politici u odnosu na 8 odsto podrške koliko smo postigli na izborima u Budvi”, ističe Pavićević.

Prema njegovim riječima predsjedništvo Cdu je odlučilo da će lokalna izborna konvencija stranke na Cetinju biti organizovana u prvoj polovini 2017. godine kako bi se se što temeljnije pripremili za učešće na izborima u Prijestonici, koji bi trebali da budu organizovani na jesen iduće godine.

”Crnoj Gori je potrebna politika koja će unaprijediti i osnažiti njene građanske temelje i demokratske institucije. Na izborima se borimo za tu politiku i sigurni smo da će zahvaljujući građanima ona postati vladajuća politika u Nikšiću, na Cetinju, i u čitavoj Crnoj Gori”, zaključuje Pavićević.

 

Izvor: portalanalitika.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci