Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rekonstrukcija Vlade sjutra, čeka se odluka BS

Skupština Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 22.07.2024. u 08:00
Rekonstrkcija Vlade premijera Milojka Spjića najverovatnije biće finalizovana već sjutra. Partije koje bi trebalo da uđu u Vladu na današnjim sjednicama stranačkih organa odlučivaće o najavljenoj rekonstrukciji.

Tokom Premijerskog sata opozicija je isticala da se rekonstrukcija Vlade sprema za utorak. No, potvrda od vrha vladajuće koalicije još nije stigla.

Rekonstrukcija Vlade, ulaskom Nove srpske demokratije i Demokratske narodne partije predviđena je koalicionim sporazumom potpisanim prilikom formiranja nove skupštinske većine i nove Vlade krajem oktobra prošle godine. Zvaničnih reakcija još nema, mada je sporazumom jasno ukazano koji resori treba da pripadnu partijama koje su potpisale taj dokument.

Bošnjačka stranka odlučivaće na današnjoj sjednici Glavnog odbora o mogućem ulasku u Vladu. Sjednica će, kako je saopšteno, biti održana u Rožajama.

Po ranijim izvještajima, NSD-u prema koalicionom sporazumu treba da pripadne Ministarstvo prosvjete i resori prostornog planiranja i turizma, a DNP-u mjesto potpredsjednika Vlade i ministra saobraćaja.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu dva nova filma horor, triler “Osmijeh 2” i sportski “Prva klasa- pun gas”.
    Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za odabir izvođača radova na izgradnji sportske sale za potrebe Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću.