Autor: onogost.me
Foto: arhiva
17:37
13.3.2020.

Tomašević: Šućur iznio niz neistina

Predsjednik MZ Humci, Goran Tomašević, kazao je da je potpredsjednik URA Nikšić, Goran Šućur, 11. marta iznio niz neistina povodom rada lokalne samouprave u naselju Rubeža, a sve, kako je zaključio, u cilju sticanja jeftinih političkih poena.


Reagovanje prenosimo u cjelosti.

„U posljednje dvije godine u Rubežama je urađeno 1.100 metara asfalta, a u tekućoj godini nastavlja se asfaltiranje planiranih makadamskih puteva.

U toku prošle godine poboljšali smo vodosnabdijevanje tako što su Rubeža povezana na vodovodnu mrežu koja ide ka Dragovoljićima čime je poboljšan pritisak, kao i redovno snabdijevanje vode.

Kada je riječ o rasvjeti ona se redovno održava, a u planu je osvijetliti i one ulice koje trenutno nijesu osvjetljene.

Prije tri godine napravljen je novi sportski teren sa neophodnim mobilijarom.

Podsjetio bih potpredsjednika OO URA Gorana Šućura da je na sastanku Mjesne zajednice za naselje Rubeža, održanom prije godinu ipo dana, obećao da će on preuzeti obavezu da pronađe lokaciju za postavljanje kontejnjera, onih istih čiji nedostatak sada pominje u svom saopštenju.

U toku je rad na projektnoj dokumentaciji do raskrsnice prema Vučju“, zaključuje Tomašević. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:22
  3.8.2020.

  Platforma „Crno na bijelo“ koju predvodi Građanski pokret URA a u kojoj su još i Savez građana CIVIS, Stranka pravde i pomirenja, Bokeški forum, podržani još sa nezavisnim intelektualcima, predali su danas izbornu listu i potpise podrške za predstojeće parlamentarne izbore zakazane za 30. avgust.

 • 07:49
  2.8.2020.

  Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković nosilac je liste najjače partije za parlamentarne izbore 30. avgusta, odlučeno je večeras na sjednici Predsjedništva DPS-a.

 • 13:02
  1.8.2020.

  Državna izborna komisija (DIK) potvrdila je listu “Socijaldemokrate- Ivan Brajović – Mi odlučujemo DOSLJEDNO” za učešće na parlamentarnim izborima 30. avgusta ove godine.

   

 • 15:59
  31.7.2020.

  Demokratska Crna Gora, Demos, PIR, Nova ljevica i Društvo za istraživanje politike utvrdili su izbornu listu na čijem čelu se nalazi Aleksa Bečić.