Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“U subotu ćemo vidjeti ko je na strani građanskih i evropskih vrijednosti, a ko na strani četničkih i fašističkih ideologija”

Evropski tim za Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 02.08.2023. u 14:11
Sve što mi govorimo već pune dvije godine, da je vlast u Nikšiću neznavena, bezidejna neprofesionalna, da troše novac građana na ispunjavanje partijskih ambicija i vjerskih potreba, danas vide svi građani Crne Gore, a uviđaju i institucije, saopštila je Tanja Knežević Perišić, ispred Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić i nezavisna odbornica.

"Nama nijesu bili potrebni ni izvještaji inspekcija niti revizorskih kuća da vidimo nenamjensko trošenje, kreditno zaduženje bez saglasnosti Skupštine, ogromne izdatke prema Crkvi Srbije, raznim nacionalističkim udruženjima, partijsko, kumovsko i familijarno zapošljavanje, nerad, nepostojanje projekata, neznanje da se započeti završe. O svemu smo govorili, dobronamjerno upozoravali, a za uzvrat građanima Crne Gore i Nikšića i samoj državi upućuje se manuelna gestikulacija, predsjednici Skupštine i Opštine prisustvuju parastosu Draži Mihailoviću, prekrajaju istoriju, drugom narodu pripisuju slavne bitke crnogorskog naroda", navodi ona u saopštenju.

Poručila je da će sve vidjeti u subotu.

"Gospodo, vidimo se u subotu, kada ćemo vidjeti ko je na strani pravde, građanskih i evropskih vrijednosti, ko želi da radi i da se grad razvija, a ko na strani četničkih, fašističkih ideologija i ko ima namjeru da se naš grad i dalje guši u kontaminiranom ambijentu retrogradnog nacionalizma, neznanja, partitokratije, izrovanih ulica i nezapamćene količine smeća", dodala je ona.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    3

    1. I ovaj DPS, micite se i vi vise, nijeste uopste konstruktivna opozicija, toliko propusta njihovih ima, a vi samo trgujete sa njima, micite se vise!!! Bavite se napretkom a ne nacionalizmom i ostalim, koga to vise interesuje!

      1. Mene interesuje kada predśednik Opstine Niksic ne postuje drzavne simbole, kao ni crnogorsku himnu. Takodje me interesuje da prestane ova bruka i sramota koju nam taj neotesanko nanosi gotovo svakodnevno!

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci