Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

URA: U Nikšiću podijeljeno 57 novih članskih karata

clanske_nk_20_saopstenje
URA
  • Autor onogost.me
  • 22.04.2019. u 12:39

Građanski pokret URA je u Nikšiću upriličio dodjelu članskih karata novim članovima. Istom prilikom otvorena je nova kancelarija koja se nalazi u Ulici Ivana Milutinovića 8, u strogom centru grada.

Predsjednik pokreta URA, Dritan Abazović izrazio je zadovoljstvo širenjem mreže članova i aktivista napominjući da Nikšić ima posebnu važnost  i simboliku za procese u Crnoj Gori.

„Pokazalo se ispravnim što smo od početka bezrezervno podržavali masovne građanske proteste kao jedini vid otpora kriminalizovanom režimu. Nikšić za nas ima posebnu važnost i prepoznajemo ga kao grad koji treba da bude lokomotiva buđenja Crne Gore i ostvarivanja prava na slobodu izbora i zaštitu ustavnog poretka države“, istakao je Abzović.

Posebno je naglašena važnost grada Nikšića za sve buduće procese u Crnoj Gori.

„Nakon sjevernokorejskih izbora u Nikšiću i brojnih afera koje su kulminirale sa „Kovertom“ Crna Gora mora iznaći način da se konačno demokratizuje. URA je istinska građanska alternativa koja nudi politički i ekonomski prosperitet i fokusirana je na budućnost. Naša vizija je da Crna Gora bude jaka, poštena i bogata. Sigurni smo da ćemo je zajedničkim snagama takvom ostvariti,“ rekao je predsjednik pokreta URA.

Prisutnima se obratila univerzitetska profesorica i bivša predsjednica odbora Rajka Glušica.

„Građani Nikšića su i u prethodnom periodu pokazali veliku vitalnost kada je u pitanju otpor režimu. Sigurna sam da će Nikšićanke i Nikšićani dati presudan doprinos promjenama u Crnoj Gori. URA će ostati istrajna u svojim programskim načelima sa glavnom idejom vodiljom a to su reforme društva bez kojih ne može biti boljitka“, istakla je Glušica.

Dodjeli novih članskih karata prisustvovali su potpredsjednik Miloš Konatar, izvršni direktor Zoran Mikić i generalni sekretar Mileta Radovanić.

Nova kancelarija pokreta URA u Nikšiću biće otvorena svakog radnog dana u periodu od 10 do 14h.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Odbornici lokalnog parlamenta će na sjednici koja je zakazana u 10 časova, raspravljati o 23 tačke dnevnog reda.