Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Višnjić: Iskreni smijeh jedina prirodna reakcija na podnošenje predloga za smjenu Kovačevića

NSD
  • Autor onogost.me
  • 11.01.2023. u 21:26
Iskreni smijeh. Vjerovatno prva, i jedina prirodna reakcija na podnošenje predloga za smjenu prvog predsjednika slobodarskog Nikšića Marka Kovačevića, navodi se u saopštenju predsjednika Kluba mladih Nove srpske demokratije - Nikšić, Predraga Višnjića.

Povod za, kako je kazao, tužnu, na propast osuđenu u samom začetku, inicijativu za razrješenje predsjednika Opštine Nikšić jeste upravo učestvovanje gospodina Kovačevića na sjednici Odbora za dijasporu i Srbe u regionu u Skupštini Srbije.

“Ako se osvrnemo na potentnost i ostvarivost i svih prethodno podnešenih inicijativa i ideja Evropskog tima za Nikšić, ova uzaludnost i apsurdnost ne može ni da nas začudi”, naveo je on.

Pitao je kolege iz opozicije “da li im više smeta to što je predsjednik uzeo učešća na pomenutoj sjednici ili to što je Srbin na čelu opštine najavio gotovo 20 miliona eura kapitalnih investicija u ovoj godini”.

“Ili možda to što je bio direktni inicijator ideje i posrednik u otkupljivanju Željezare od strane Elektroprivrede Crne Gore? Ili možda baš činjenica da je u 2022. godini za vrijeme mandata predsjednika Kovačevića umanjen broj nezaposlenih lica za 1.180?
Dragi nikšićki domobrani, što prije shvatite da je vrijeme za podnošenje lista novogodišnjih želja Deda Mrazu već odavno prošlo, lakše će vam biti da shvatite da živite u slobodnom Nikšiću koji je vraćen istinskim vrijednostima, vrijednostima za čije je razumijevanje potrebna umna i duhovna širina, koju nažalost, mali ljudi kao što ste vi nikada neće moći dokučiti”, zaključio je on.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sastanak predstavnika političkih partija o pronalasku rješenja za izlazak iz krize u Šavniku koji je počeo danas u 12 sati u Skupštini Crne Gore završen je. Šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić kazao je da je bilo nekoliko konkretnih prijedloga.
    Političke partije počeće sjutra u 12 sati politički dijalog i razgovor kako bi se riješila kriza u Šavniku, gdje izbori nijesu završeni ni nakon više od godinu i po.