Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vuković: Pozvan sam na ktitorsku slavu Saborne Crkve Svetog Vasilija Ostroškog

  • Autor onogost.me
  • 18.07.2023. u 19:23
Od Eparhije budimljansko-nikšićke pozvan sam na ktitorsku Slavu Saborne Crkve Svetog Vasilija Ostroškog i u svojstvu vjernika prisustvovao arhijerejskoj liturgiji. U pozivu, koji objavljujem, nije bilo pominjanja pomena nikome osim ktitorima i sveštenoslužiteljima Saborne Crkve, kazao je predsjednik Skupštine Opštine Nikšić Nemanja Vuković.

"Jasna je intencija grupe marginalaca da pokuša diskreditovati Demokratsku Crnu Goru i mene lično, ali samo treba da se vrate 5 dana unazad – na 13. jul, i naša djela će u potpunosti demantovati njihove zlonamjerne konstrukcije", kazao je Vuković reagujući na današnje saopštenje OO DPS Nikšić.

Nada se, kako kaže, da će se sledeće saopštenje "grupe marginalaca odnositi na sina Zorana Lazovića, Petra, i drugog funkcionera Uprave policije, Ljuba Milovića, kojim će osuditi, ako nemaju baš ništa drugo, makar širenje vjerske i nacionalne mržnje pjevajući pjesme u kojima se poziva na klanje pripadnika druge vjere i nacije".

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Crna Gora treba pod hitno da otkloni nedostatke u pravnom okviru koji reguliše finansiranje političkih kampanja, partija i njihovih subjekata, a na osnovu posvećenosti koju je izrazila Vlada uz međustranačku podršku Parlamenta.