Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Derbi bez publike iz bezbjednosnih razloga, Vojvode: Ovakva odluka presedan

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 27.04.2023. u 20:25
Utakmica između Sutjeske i Budućnosti kraj Bistrice u subotu odigraće se bez prisustva navijača.

“U skladu sa Odlukom Komisije za bezbjednost i sigurnost Fudbalskog saveza Crne Gore “utakmica će iz bezbjednosnih razloga biti odigrana bez prisustva publike””, saopštili su iz nikšićkog kluba.

Ovakva odluka naišla je na negodovanje navijača Vojvoda.

Na jednoj Fejsbuk stranici u saopštenju Vojvoda 1988 navodi se da je ovakva odluka “presedan – derbi se igra bez prisustva publike”.

“Derbi koji je trebalo da bude praznik fudbala, utakmica u kojoj se odlučuje titula, igraće se na praznom stadionu, jer “policija ne može da garantuje bezbjednost gledalaca. Mi kao grupa smo ovih dana radili sve što je u našoj moći da subota bude praznik fudbala, zahtijevali čak i da protivničkim navijačima bude dozvoljen dolazak, ali je sve otišlo niz vodu.

Ko su ljudi koji ovo rade CG fudbalu, hoće li i zašto neće neko snositi odgovornost za ovakve odluke kojima se ubija i ovo malo draži što je ostalo našem fudbalu?

Stav naše grupe viđeće već u srijedu, kad igramo revanš polufinala kupa protiv Dečića u Podgorici. Termin okupljanja i polaska biće naknadno objavljen. Vojvode, svi u Podgoricu”, navodi se u saopštenju Vojvoda.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Proteklog vikenda održana su dva prvenstva - Prvenstvo za mlađe seniore i Prvenstvo za poletarce. Takmičari džudo kluba Trebjesa i Straševina ostvarili su zapažene rezultate.
    Fudbaleri Sutjeske poraženi od Mladosti DG rezultatom 3:2 u susretu 34. kola Merdianbet 1. CFL.