Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
07:45
14.8.2020.

Anto Babić potpisao za Budućnost: Srećan sam što sam u velikom klubu

Anto Babić, fudbaler koji je ponikao u Sutjesci i koji je prošao sve njene mlađe kategorije, novi je igrač Budućnosti.


On je sa šampionom Crne Gore dogovorio saradnju na godinu dana, a prethodnu sezonu je proveo u Grblju, a zatim u Bokelju sa kojim je igrao baraž za popunu Prve lige.

“Svakako da sam srećan što ću narednu sezonu biti u tako velikom klubu i veoma sam bio počastvovan što je šampion naše države izrazio želju da me vidi u svojim redovima. Radujem se zbog novih izazova i očekujem borbu na sva tri fronta i nadam se da ću ličnim zalaganjem i igrama zadovoljiti i doprinijeti boljim rezultatima kluba”, istakao je Babić za naš portal.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:14
  22.9.2020.

  Fudbaleri Sutjeske pobjedama protiv Iskre i Jezera najavili su izlaz iz krize, pa se očekivalo da bi pobjedom protiv Zete definitivno pokazali da su u sve boljoj formi i da mogu da se uključe u borbu za gornji dio. Umjesto treće vezane pobjede, kako bi napravili iskorak, Nikšićani su poraženi od Zete kraj Bistrice, a taj poraz, najblaže rečeno, za bivše prvake Crne Gore je korak unazad.

 • 07:53
  22.9.2020.

  Na zapadnoj tribini stadiona FK Sutjeska u toku su unutrašnji radovi i postavljanje krovne konstrukcije.

 • 15:16
  21.9.2020.

  Fudbalski savez Crne Gore je u razvoj fudbalske infrastrukture, za finansijsku pomoć i potporu sportskom opremom klubovima, prošle godine potrošio 6,25 miliona eura, navodi se u izvještaju finansijkog poslovanja koji je danas jednoglavno usvojen na Skupštini te asocijacije.

 • 07:56
  21.9.2020.

  Jedna ozbiljna šansa za 90 minuta igre ili 90 minuta ničega, kratak je opis blijedog Sutjeskinog izdanja u sinoćnjem susretu protiv Zete iz Golubovaca. I to na svom terenu.