Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bulatović: Zaslužena pobjeda, već smo okrenuti meču sa Podgoricom

bula_0
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 19.08.2019. u 06:15

Sutjeska je juče u Pljevljima ostvarila ubjedljivu pobjedu i upisala drugi trijumf u ovoj sezoni. “Plavi” su u potpunosti nadigrali domaćina i slavili sa 4:0.

Primjetna je bila uigranost aktuenog šampiona nakon evropskih utakmica, pa su izabranici Nikole Rakojevića čini se lako stvarali šanse, a i bez velike muke postizali i golove. Sa druge strane, odbrana je funkcionisala bez greške, a jedan od najzaslužnijih za dobru partiju Sutjeske je i strijelac prvog gola Darko Bulatović.

“U duel sa Rudarom smo ušli maksimalno oprezno i motivisano što je odmah dalo rezultat. Već posle drugog napada smo postigli gol, a već u 9. minutu je bilo 2:0. U drugom poluvremenu smo uspjeli da postignemo još dva gola i stvorimo još par dobrih šansi. Protivnik je konstantno bio na svojoj polovini terena i mi smo dominirali do kraja meča. Ostvarena je u potpunosti zaslužena pobjeda i sada se okrećemo narednom meču sa Podgoricom u Nikšiću”, kazao je nakon susreta u Pljevljima za naš portal Darko Bulatović.

“Plavi” sa novim prvoligašem igraju u subotu 24. avgusta, što će ujedno biti premijerni meč pred svojim navijačima u novoj sezoni Prve Telekom lige.

“Očekujem da nastavimo pozitivan niz rezultata. Oni su od ove sezone novi prvoligaši i napravili su spoj mladosti i iskustva. Sigurno da imaju dosta kvalitetnih igrača koji mogu da donesu prevagu na terenu. Mi idemo utakmicu po utakmicu. Moramo u svakom susretu da damo svoj maksimum i sa igrom kakvu smo pružili u meču sa Rudarom sigurno možemo da upišemo nova tri boda”, istakao je defanzivac Sutjeske.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.