Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Darko Karadžić: Bez previše respekta na aktuelnog šampiona

sut_2
Facebook
  • Autor onogost.me
  • 11.09.2015. u 12:10

Poslije dvonedeljne pauze, zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama, ovog vikenda se nastavlja fudbalski šampionat Crne Gore.  Nikšićki prvoligaš gostuje aktuelnom šampionu, ekipi Rudara, u meču koji je ujedno i derbi 6. kola. 

Dvije sedmice su imali vremena fudbaleri Sutjeske da se pripreme za meč sa Pljevljacima. U taboru Sutjeske preovladava optimizam pred najteže gostovanje. Nadaju se da habrom igrom mogu da pariraju domaćinu i vjeruju u pozitivan rezultat. Sutjeska bi trebalo da nastupi u kompletnom sastavu, dok je jedino pod znakom pitanja lijevi bek Stijepović.

“Rudar je igrački najbolja ekipa u Crnoj Gori , ali mislim da ova mlada ekipa Sutjeske može da pokaže puno, nadam se pozitivnom rezulatatu i siguran sam da ćemo osvojiti bodove, ako udjemo u meć hrabro i odvažno, bez respekta prema njima ”, ističe prvotimac sutjeske, Darko Karadžić.

Meč sa Rudarom igra se u nedelju od 15 časova. Nedovićevu ekipu inače očekuju dva derbija u naredna dva kola. Poslije gostovanja Rudaru, u 7. kolu Sutjesci gostuje podgorička Budućnost.Taj meč će biti premijerno odigran pod reflektorima, koji su ljetos postavljeni na stadion kraj Bistrice.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U najvećem derbiju crnogorskog fudbala, Sutjeska i Budućnost pod Goricom remizirali su rezultatom 2:2.