Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Eraković: Srećan zbog gola, na mjestu smo koje nam pripada

72691421_2479881712256042_8721368713040756736_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 09.10.2019. u 06:17

Fudbaleri Sutjeske uspjeli su da savladaju Zetu na svom terenu sa 2:1 u utakmici 11. kola Prve Telekom lige i tako sačuvaju lidersku poziciju sa jednim bodom više od drugoplasirane Budućnosti.

Strijelac prvog gola za „plave“ bio je Novica Eraković, koji je upisao svoj prvi pogodak u sezoni, zbog čega nije krio oduševljenje. Aktuelni šampion sada ide na zasluženu pauzu, osim tri fudbalera koji će biti u sastavu reprezentacije za mečeve sa Bugarskom i Kosovom, a na spisku Faruka Hadžibegića našli su se Aleksandar Šofranac, Damir Kojašević i Darko Bulatović. 

„Veoma sam srećan što sam postigao prvi gol u dresu Sutjeske, a naročito mi je drago što je to bilo u meču u kom smo ostvarili pobjedu. Zeta je, kao i uvijek, bila veoma neugodan rival i meč je bio veoma težak, ali smo bili strpljivi i čekali smo svoju šanse, koje smo i iskoristili, što nam je omogućilo da kao lideri dočekamo reprezentativnu pauzu. Naravno, uvijek može bolje, ali smo zadovoljni učinjenim do sada jer je Sutjeska na mjestu koje joj i pripada, a nadam se da će tu i ostati. Sada ćemo nastojati da se što bolje odmorimo i pripremimo za nastavak sezone gdje nas očekuje težak zadatak, a to je da sačuvamo lidersku poziciju“, istakao je mladi Eraković.

 Ekipa Nikole Rakojevića naredni meč u prvenstvu Crne Gore igra 19. oktobra, kada će igrati protiv Iskre u gostima.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.