Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Jovović: Zaslužili smo više bodova, igra je bila ispred rezultata

nebojsa_jovovic1111
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 10.12.2016. u 06:35

Fudbaleri Sutjeske završili su jesenji dio prvenstva na petoj poziciji, sa 25 osvojenih bodova koliko ima i šestoplasirana Zeta, dok su u Kupu uspjeli da se domognu polufinala i tako prezime u ovom takmičenju. 

S obzirom da je pred početak sezone postavljen cilj da se u šampionatu izbori mjesto među četiri ekipe, koje vodi u Evropu, a u Kupu da se dogura što dalje, Sutjeska je do pauze napravila dobar posao, ali je odlučujuće bitke očekuju tek na proljeće.

Sa izmijenjenim igračkim kadrom i sa novim trenerom, nikšićka ekipa je pružala solidne partije, a u dosta mečeva je rezultat izostao samo zbog nedostatka sreće. Sa nama je viđenje kompletnog prvog dijela sezone podijelio prvi strateg “plavih” Nebojša Jovović, koji je i iznio očekivanja za proljećni ciklus u Prvoj Telekom ligi, kao i Kupu.

“U fudbalu uvijek može bolje, a igra Sutjeske je sigurno bila ispred rezultata. Imali smo progres u igri, u svakom susretu stvarali veliki broj prilika i po prikazanom zaslužili više bodova, ” ističe je Jovović.

Sada slijedi pauza koja će biti prava prilika da se poradi na ispravljanju grešaka da bi se lakše stiglo do željenog cilja.

“Ekipa ima kostur, fizionomiju i stil igre, a uradićemo sve da prelazni rok odradimo na pravi način i napravimo dopunsku selekciju”, dodaje  šef struke “plavih”.

Zatišje na fudbalskim terenima širom Crne Gore ekipe će iskoristiti da se što bolje pripreme za nastavak. Fudbalska pijaca će biti uskoro otvorena i biće prilike da se nadomjeste kadrovski nedostaci da bi se zadovoljile klupske ambicije i sa kompletnijim sastavom dočekao nastavak.

“U igri smo na oba fronta, i zato je neophodno osvježiti igrački kadar, ako želimo da ispunimo zacrtani cilj. U Kupu nema favorita, pa će biti veoma interesantna borba, gdje ćemo mi uraditi sve da stignemo do finala. U prvenstvu očekujemo da budemo u vrhu tabele i tako izborimo izlazak na međunarodnu scenu”, optimistično najavljuje Nebojša Jovović na kraju razgovora za naš portal.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crna Gora je dobila sedmog fudbalskog prvaka u istoriji - u derbiju 35. kola Meridianbet Prve lige, Dečić AdmiralBet je u Nikšiću savladao Sutjesku 1:0 i stekao nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na Mornar i Budućnost.