Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Marković: Idemo dalje i nadamo se boljem

markovic
Milan Šapurić
  • Autor onogost.me
  • 04.06.2020. u 06:13

Fudbaleri Sutjeske nijesu uspjeli da slave ni u drugom meču nastavka Prve Telekom lige. Aktuelni šampion je u duelu u kom je bio znatno bolji rival, igrao bez golova sa Petrovcem.

Napadali su „plavi“ konstantno, ali lopta jednostavno nije htjela u gol, pa izabranici Nikole Rakojevića imaju za čime da žale.

„Dobro smo ušli u meč. Imali smo par izglednih šansi, mogu reći stopostotnih. Imali su ih Piksi Kojašević i Stefan Nikolić, koje nijesmo iskoristili zbog sjajnih odbrana golmana. U drugo poluvrijeme smo ušli ofanzivnije, imali isto par izglednih šansi, ali kako je vrijeme odmicalo, to je sve išlo na ruku Petrovcu. Idemo dalje i nadamo se boljem jer imamo 11 utakmica do kraja i imamo polufinale kupa. Čestitam igračima Petrovca na fer i korektnoj igri“, kazao je nakon meča napadač Božo Marković.

Budućnost je iskoristila novi kiks Nikšićana da pobjegne na plus 15, a upravo će ova dva tima odmjeriti snage u narednom kolu koje je na programu u nedjelju.

„Pa to je najveći crnogorski derbi, protiv prvoplasiranog. Sada je ta prednost možda i uvećana, ali idemo da se nadigravamo, kao što uvijek Sutjeska i Budućnost idu na pobjedu pa ćemo vidjeti šta će biti u nedjelju“, naglasio je Marković.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.