Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Nekolike utakmice ne mogu biti mjerilo nečijeg kvaliteta, Savović pokazao da može da postigne kontinuitet dobrih rezultata”

  • Autor onogost.me
  • 07.08.2022. u 09:26

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević kazao je da ne mogu nekolike utakmice nove sezone biti mjerilo nečijeg kvaliteta i rada, te da je trener Sutjeske, Milija Savović, pokazao da može da postigne kontinuitet dobrih rezultata.

Nakon što je Sutjeska poražena od Mornara, a članovi Upravnog odbora Radivoje Mišković i Srđan Nikolić javno se oglasili da ne podržavaju Savovića, šef struke šampiona tražio je sastanak sa čelnicima kluba, koji bi, kako javljaju mediji, trebalo da se održi danas.

Kovačević je kazao da je na Upravnom odboru FK Sutjeska da odluči šta će dalje.

“Pored par nezadovoljnih članova UO, koji svakako imaju pravo da daju svoje viđenje situacije, postoji većina koja će presudno odlučiti o sudbini trenera Savovića u našem klubu. Za mene je mjerilo rezultat koji je postignut prošle godine, koji je praktično ostvaren bez ijedne veće rezultatske krize u šampionatu. A nekada mora i do toga da dođe. Ne mislim da je dobro rešenje da se odmah nakon prve takve situacije bilo kome “kidaju glave”. Pogotovo ne jednom od tri trenera koji su donijeli titulu državnog prvaka”, napisao je Kovačević na Fejsbuku.

Kako je kazao, rukovodstvo kluba treba da izanalizira situaciju i donese rešenje.

Poručuje da će Opština i dalje podržavati klub i činiti što je do nje da se uspješne sezone poput prethodne ponove.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske poraženi od Mladosti DG rezultatom 3:2 u susretu 34. kola Merdianbet 1. CFL.
U 34. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige fudbaleri Sutjeske gostuju u Podgorici, gdje će odmjeriti snage sa OFK Mladost Donja Gorica.