Autor: onogost.me
Foto: FK Sutjeska
14:22
17.9.2020.

O sedamnaestogodišnjem Sutjeskinom defanzivcu priča fudbalska Crna Gora

Sutjeska i Iskra odigrali su sinoć sjajan meč, a sve je začinjeno pobjedničkim golom nikšićkog tima u sudijskoj nadoknadi.


Uvijek su to najslađe pobjede, ali ako iza tako režiranog zapleta još stoji najmlađi igrač na terenu, tinejdžer sa svojih 17 godina, onda za ljubitelje fudbala sve to ima posebnu draž.

Igor Pajović, omladinac Sutjeske, koji igra na poziciji beka sinoć je donio tri važna boda za svoj tim, a svojom igrom u oba pravca, računajući i hladnokrvnu završnicu u šesnaestercu u trećem minutu nadoknade, na kojoj bi mu pozavidio i mnogo iskusniji klupski kolega iz napada Božo Marković, oduševio je sve na stadionu i kraj malih ekrana, a priznanje mu je po završetku meča odao upravo Sutjeskin golgeter.

„Mnoštvo golova, mnošto dobrih akcija i prilika, imali su gledaoci šta da vide. Mladog Pajovića koji ima perspektivu želim javno da pohvalim, jer daje 100 odsto sebe, na kraju ga je Bog nagradio ovim pogotkom u sudijskoj nadoknadi“, kazao je Marković.

Sutjeskina škola fudbala uvjek je bila rasadnik fudbalskih talenata, a sinoć smo u igri mladog Pajovića vidjeli to i na djelu.

Ostale vijesti iz kategorije