Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
14:11
18.12.2018.

Otvorene nove svlačionice kraj Bistrice: Uskoro početak izgradnje i zapadne tribine

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević kazao je danas prilikom otvaranja novih svlačionica da su one bile neophodne radi nekog budućeg perioda, jer se očekuje ubrzo da počnu radovi na izgradnji zapadne tribine, čijom će realizacijom Gradski stadion steći uslove za odigravanje značajnih međunarodnih utakmica, gdje će moći da igraju i A selekcije.


Savićević je kazao da će FSCG zajedno sa Vladom i Opštinom učestvovati u tom projektu i pomoći će da se taj projekat završi.

„Ovo nije prva donacija FSCG gradu Nikšiću, pomagali smo i Fudbalskom klubu Čelik, i na postavljanju sintetičke trave, promijenili smo i stolice, kao i kad je zid na stadionu usled nevremena pao, pomogli smo oko izgradnje reflektora, a mislim da je krucijalna i glavna stvar izgradnja zapadne tribine. Ja se nadam da će Opština sa direkcijom javnih radova i Vlada vrlo brzo uspjeti da izdefinišu te stvari i da raspišu prvo tender za rušenje, a kasnije i za izgradnju i kad to bide završeno Fudbalski savez će sa Opštinom i sa Vladom potpisati ugovor o ulaganju i nadamo se da ta izgradnja neće trajati dugo i da će ta tribina biti završena“, istakao je Savićević.

Predsjednik Opštine Veselin Grbović je istakao zadovoljstvo nakon novog projekta u kojem je ponovo pomogao Fudbalski savez i da se nada da će ubrzo početi i izgradnja zapadne tribine.

„Danas smo otvorili prostorije koje su urađene za mlađe kategorije Fk Sutjeska uglavnom sredstvima Fudbalskog saveza Crne Gore. Vrijednost te investicije koju je Fudbalski savez našem klubu donirao je oko 100.000 eura. Opština je pomogla oko obezbjeđenja priključaka, komunalija i sređivanja prostora, terena  i mislim da smo dobili jedan dobar prostor koji može da se koristi i za starije kategorije fudbalera“, istakao je Grbović.  

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:34
  11.7.2020.

  Kako nezvanično saznaje naš portal novi trener Sutjeske biće Dragan Radojičić, koji će na tom mjestu zamijeniti dosadašnjeg šefa stručnog štaba "plavih" Nikolu Rakojevića.

 • 13:00
  10.7.2020.

  Trofej Radija Crne Gore namijenjen najboljem strijelcu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige za sezonu 2019/20 pripao je Marku Ćetkoviću.

 • 15:20
  8.7.2020.

  Sportski program Radija Crne Gore odlučio je da Trofej Radija Crne Gore namijenjen najboljem strijelcu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige za sezonu 2019/20, zaslužuje fudbaler "Sutjeske" Marko Ćetković.

 • 14:13
  8.7.2020.

  Evropska avantura, promjenljive igre u prvenstvu, prekid zbog koronavirusa, promjena na mjestu predsjednika, plasma u polufinale Kupa, početak izgradnje zapadne tribine, konačan prekid… Ovo su samo neke od stvari koje su obilježile vjerovatno najdužu i najneobičniju sezonu kraj Bistrice ikada.