Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radović: Nadamo se odličnom rezultatu u Zeti

miljan_radovic_2
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 29.04.2021. u 16:30

Fudbalere Sutjeske očekuje sama završnica šampionata, a do kraja prvenstva čeka ih nekoliko teških mečeva. Borba za plasman na evrospku scenu biće očigledno uzbudljiva, a “plavi” već u subotu imaju teško gostovanje protiv Zete. 

Tri meča u nizu Sutjeska je bez postignutog gola, pa se čeka momenat kada će napad proraditi. Svjestan je Miljan Radović trener nikšićkog tima da neće biti lako na Trešnjici, ali se uzda u svoje izabranike i povoljnom rezultatu.

“Nekoliko utakmica smo bez gola, ali to nas puno ne zabrinjava, zato što jednostavno znamo da imamo dobru igru, radimo dobro, momci ulažu maksimum na svakom treningu i na svakoj utakmici. Tako je u fudbalu, kada stvarate šanse i igrate dobro onda možete da se nadate dobrim rezultatima. I mi se nadamo odličnom rezultatu u Zeti”, rekao je Radović.

Mladi vezista Balša Dubljević poručio je da ekipa ima cilj da osvoji tri boda u Golubovcima.

“Nadam se da ćemo biti kompaktni i korektni u fazi napada što nam je falilo u prethodnim utakmicama, te da ćemo sve šefove zamisli sprovesti u djelo i ostvariti nova tri boda”, kazao je Dubljević.

Meč između Zete i Sutjeske biće odigran u subotu na Stadionu na Trešnjici sa početkom u 18 sati.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crna Gora je dobila sedmog fudbalskog prvaka u istoriji - u derbiju 35. kola Meridianbet Prve lige, Dečić AdmiralBet je u Nikšiću savladao Sutjesku 1:0 i stekao nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na Mornar i Budućnost.