Autor:
Foto: FSCG
12:42
14.1.2021.

Radulović predstavljen na klupi "sokola"

Miodrag Radulović danas je i zvanično predstavljen kao novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore.

On će nacionalni tim predvoditi u predstojećim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Za rivale u kvalifikacijama"sokoli" će imati selekcije Nizozemske, Turske, Norveške, Letonije i Gibraltara.
Na današnjoj promociji Radulobić je izrazio zadovoljstvo što će predvoditi nacionalni fudbalski tim, te istakao da to za njega predstavlja krunu trenerske karijere.
“To je ponos, čast i obaveza. Raniji rad u FSCG otvorio mi je vrata inostranih timova i repretentacija. Vrlo dobro poznajem grupu igrača koji su sada okosnica, jer sam sa njima sarađivao u klubovima i reprezentaciji. Ubijeđen sam da postoje preduslovi za dobar rezultat. Znam sa koliko su žara igrali za mlađe selekcije i znam da sam okruženi odličnim ljudima u savezu. Imam bezgranično povjerenje u igrače i stručni štab jer ih poznajem odavno”, kazao je Radulović.
Rekao je i da ima viziju kako će izgledati ekipa, ali i napomenuo da je najvažnije da igrači dođu spremni i da oni koji sada pronađu nove klubove imaju minutažu.
Radulović je bio selektor omladinske reprezentacije Crne Gore, kao i omladinaca Srbije i Crne Gore. Angažovan je bio i kao trener u uzbekistanskom Pahtakoru, radio je kao član stručnog štaba Dinama iz Moskve, da bi 2012. godine bio šampion sa ekipom Budućnosti.
Karijeru je nastavio Sjedio u kuvajtskim klubovima Kazme i Al Džahre, kazahstanskom Atiraua, dok je četiri godine bio na klupi reprezentacije Libana, sa kojom se plasirao na prvenstvo Azije.
Takođe, bio je selektor Mjanmara, a vodio je i iranski Zob Ahan.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 07:53
  17.1.2021.

  Novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović posjetio je Sutjesku.

 • 12:00
  16.1.2021.

  Izgradnja balon sale na pomoćnom (šljakastom) terenu FK Sutjeska je u završnoj fazi. Kako navode iz kluba očekuju da konstrukcija i cerada budu postavljeni tokom naredne sedmice, a u zavisnosti od vremenskih uslova, biće organizovano postavljanje podloge.

 • 09:05
  14.1.2021.

  Fudbaleri Sutjeske odradili su „domaći zadatak“ i ispunili program treninga koji su imali tokom odmora. Pred plavo-bijelima je mnogo posla, prije nego što šef stručnog štaba Miljan Radović dovede ekipu na željeni nivo.

 • 07:50
  12.1.2021.

  Fudbalski klub Sutjeska zvanično je doveo novo pojačanje, brazilskog internacionalca Augusta Koreu.