Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sa terena ,,Caušević“ ka šampionskoj kruni

1642975297-sutjeska-2-i_960x600
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 24.01.2022. u 07:38

Fudbaleri Sutjeske, nakon uvodnog dijela rada u Nikšiću i pripremne utakmice protiv Bokelja, u petak su se preselili u Ulcinj, gdje sprovode glavnu fazu rada u okviru priprema za drugi dio sezone.

Za razliku od ranijih godina kada su Nikšićani u ovom periodu išli u Antaliju ili Hrvatsku, ovog puta Nikšićani su se odlučili za najjužniji crnogorski grad, gdje će na terenima ,,Caušević“, odrađivati sve ono što je zamislio šef stručnog štaba Milija Savović sa saradnicima. Fudbalski centar ,,Caušević“, zahvaljujući čuvenom sportskom radniku Mišu Cauševiću, djeluje impresivno, tereni su u izuzetno dobrom stanju, a usljed lijepog vremena čini se da ,,plavi“ imaju sve što im treba.

“Za sada sve protiče po planu. Nakon uvodnog dijela u Nikšiću došao je na red Ulcinj, gdje imamo zaista dobre uslove. Smješteni smo u hotelu ,,Nobel“, gdje se osoblje maksimalno trudi da nam izađe u susret za sve što nam treba i zaista domaćinu dugujemo veliku zahvalnost. Osim toga moram pomenuti i terene fudbalskog centra ,,Caušević“, koji su izuzetni, tako da je definitivno Ulcinj pravi potez”, kazao je kapiten Nikšićana Vladan Giljen.

U okviru priprema, planirano je da se odigraju i tri kontrolne utakmice – 26. januara protiv Arsenala iz Tivta, dan kasnije protiv Adrije, dok će se Nikšićani u trećem meču sastati sa Mornarom u Baru, 28. januara.

“Radi se zaista dobro, a najbitnije je da nema povreda. Tri pripremne utakmice koje ćemo odigrati značiće nam dosta u ovom dijelu priprema, kako bi se iskristalisao sastav i ujedno spremimo za ono što slijedi”, objasnio je golman Sutjeske.

Nikšićani za sada nijesu mnogo mijenjali sastav, pojačanja se tek očekuju, a ono što je najvažnije za stručni stab je da se sve planirano sprovodi u djelo i da nema povreda.

“Ovo je najzahtjevniji dio priprema, ali radimo zaista dobro. Svi sa nestrpljenjem očekujemo utakmice, koje dolaze kao nova šansa za dokazivanje i naravno prilika da se dodatno uigramo. Radimo i po dva puta dnevno, a imamo zaista odličnu atmosferu. Do nastavka šampionata ima još dosta, ali svakako da već sada razmišljamo o tome, svjesni da će biti još teže, jer se većina ekipa uveliko pojačava, ali znamo svoje vrijednosti i uvjereni smo da možemo nastaviti u dobrom ritmu”, jasan je Giljen.

Sutjeska je jesenji prvak sa osam bodova više u odnosu na Dečić i devet od aktuelnog šampiona, ekipe Budućnosti, pa je jasno da Nikšićani sa terena “Caušević“ žele da naprave korak ka šampionskoj kruni…

 

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.