Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šampion gostuje pod Golubinjom

sutjeska
Milan Šapurić
  • Autor onogost.me
  • 18.08.2019. u 06:17

Fudbaleri Sutjeske danas u Pljevljima protiv domaćeg Rudara igraju derbi 4. kola Prve Telekom lige.

Aktuelni šampion je u 1. kolu savladao Titograd sa minimalnih 0:1, dok je u drugom, protiv Zete, takođe u gostima, igrao bez golova. “Plavi” su zbog mečeva sa Linfildom preskočili duel sa Iskrom u 3. kolu pa trenutno imaju četiri osvojena boda.

Rudar je prvu pobjedu zabilježio u prošlom kolu protiv Titograda na Starom aerodromu, dok je prethodno upisao dva poraza, od Budućnosti na startu ptvenstva i od Grblja sedam dana kasnije, pa trenutno ima tri boda.

Tim Nikole Rakojevića važi za favorita u ovom susretu, protiv ekipe koja u svojim vitrinama ima šest trofeja, jedan više od Nikšićana.

“Ako želimo vrh, ne smijemo da prosipamo bodove. Neće biti lako, nikada nije u Pljevljima, bez obzira na sadašnju situaciju Rudara. Rudar je spreman svima da zagorča život, a njihov trijumf u prošlom kolu je samo obaveza više da moramo da budemo maksimalno koncentrisani”, istakao je napadač Sutjeske Miljan Vlaisavljević, a prenosi CdM portal.

U posljednja četiri međusobna susreta današnjih rivala Sutjeska je ostvarila tri pobjede, dok je jedan meč završen remijem.

Susret između Rudara i Sutjeske igra se od 17h, kada će početi i ostali mečevi 4. kola u kojima se sastaju Zeta – Iskra, Podgorica – OFK Titograd i Kom – Grbalj, dok će duel između Petrovca i Budućnosi početi od 19.30h.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.