Autor: onogost.me
Foto: FK Sutjeska
20:09
24.5.2020.

Šofranac: Borićemo se za trofeje

Fudbaleri Sutjeske pripremaju se za nastavak šampionata koji je zakazan za 30. maj. Izabranici Nikole Rakojevića nastoje da dostignu optimalan nivo forme kako bi se upustili u borbu za trofeje.


Do kraja šampionata je ostalo još 13 rundi, a Nikšićani imaju 11 bodova manje u odnosu na Budućnost. Istovremeno, Sutjeska je zajedno sa ekipama Budućnosti, Petrovca i Podgorice, stigla do polufinala Kupa.

„Radimo i spremamo se sa ciljem da stignemo do željene forme, da učinimo šampionat neizvjesnim, da se borimo za trofej u Kupu. Jasno je svima da je nemoguće da budemo na nivou na kojem smo bili kada je šampionat prekinut, ali sve ekipe su u istoj situaciji. Budućnost zaista ima veliku prednost, ali ljudski i sportski je nadati se da možemo da se umiješamo u borbu za treću uzastopnu titulu. Ono što je izvjesno nećemo odustati od borbe sve dok postoji i matematička šansa da stignemo do trona“, naglasio je Aleksandar Šofranac za Sport Klub i nastavio:

„Za razliku od šampionata u kojem Budućnost ima lijepu, ali ne i nedostižnu prednost, u Kupu smo stigli do polufinala, igraće se po jedna utakmica do kraja, a cilj je da stignemo do trofeja. Biće jako naporno, ritam će biti ubitačan, ali ponavljam još jednom, nama će biti isto kao i ostalim ekipama. Borićemo se u svakom meču, za nas je svaka utakmica koja slijedi finale, a sa takvim pristupom, vjerujem da ćemo biti zadovoljni na kraju ove čudne sezone“.

 

Izvor: Sport Klub

Ostale vijesti iz kategorije