Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zarubica: Evropska scena i pehar u Kupu za uspješnu sezonu Sutjeske

unnamed_3
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 29.04.2017. u 11:56

Ekipa Sutjeske je trenutno peta na tabeli i ravnopravan je konkurent sa Zetom, Dečićem i Grbljem u trci za mjesto koje vodi u Evropu.

Nikšićki prvoligaš se nalazi i u finalu Kupa, pa će u duelu protiv Grblja 31. maja imati priliku da prvi put osvoji i ovaj trofej.

Dovođenje na kormilo nikšićkog kluba Nikole Rakojevića ispostavilo se kao pravi potez uprave, jer je uslijedila serija pozitivnih rezultata.

Jedan od napadača tima kraj Bistrice Dejan Zarubica, rekao je u razgovoru za FOS da se osjetio napredak u ekipi nakon dolaska Rakojevića.

“Pa svakako da je ekipa na boljem nivou nego što je bila i da se to vidi po rezultatima, ali za ostvarivanje glavnog cilja treba nam još malo sporstke sreće kako bi sve bilo kako treba. U  prethodne dvije utakmice bilo je nekolike izglednih šansi da primimo gol iz ničega, što je moglo da utiče negativno po rezultat”, ističe mladi napadač.

Sutjeska ima priliku da i preko Kup takmičenja dođe do evropske scene ukoliko savlada Grbalj u finalu, ali je i pored toga što nije nikad osvojila trofej najmasovnijeg takmičenja prioritet prvenstvo.

“Nadam se da ćemo izboriti izlazak na evropsku scenu prije igranja utakmice u finalu Kupa, a što se tiče samog finala, daćemo sve od sebe da taj trofej donesemo u Nikšić i da krunišemo sezonu na jedan lijep način, nakon što smo imali malo lošij start”, kazao je Zarubica.

On nije zadovoljan svojim angažmanom i učinkom u ovoj sezoni, ali ističe da bi zaboravio svoj slab doprinos ukoliko ekipa ostvari zacrtani plan s početka prvenstva.

“Svakako da ne mogu biti zadovoljan iz tog razloga što sam prošle sezone postigao 18 golova, a ove tek 4 do sada. Ali to je zbog toga što nisam igrao mnogo utakmica, prvo zbog suspenzije od strane kluba pa onda zbog lošeg odnosa sa prethodnim trenerom, ali se nadam da će Sutjeska kao klub napraviti rezultat na kraju sezone i da ću biti dio tog uspjeha”, zaključio je Zarubica.

  FOS Media

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U najvećem derbiju crnogorskog fudbala, Sutjeska i Budućnost pod Goricom remizirali su rezultatom 2:2.
U okviru 32. kola Meridjanbet Prve crnogorske lige igra se derbi u Podgorici, gdje će Sutjeska gostovati Budućnosti.