Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zorić napušta Čukarički

zoric_slika
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 31.01.2019. u 13:31

Crnogorski reprezentativac, Darko Zorić, mogao bi u ovom prelaznom roku da napušti redove Čukaričkog.

Čukarički nikada nije imao manji broj igrača na pripremama od ovogodišnjih, a trener Simo Krunić mogao bi umjesto sadašnjih 24, već danas da ostane na 23 igrača.

Nikšićaninu ugovor ističe u junu, a kako nije došlo do produžetka saradnje, već u ovom prelaznom roku slobodan je u izboru sredine.

“Ugovor mi ističe za četiri mjeseca, a ja želim da igram. Očekuju me sjutra razgovori sa gazdom kluba. U minulom periodu imao sam polovičan učinak da tako kažem, igrao sarn, ulazio sa klupe, nekada bio cijeli meč na klupi. U tom smislu pozivi selektora Ljubiše Tumbakovića su mi dosta pomogli, uspio sam da vratim samopouzdanje. Sa druge strane, potrebna mi je promjena, želim da odem negdje, gdje ću da igram, napredujem, odnosno uđem u kontinuitet”, iskren je Darko Zorić.

S druge strane sudbina bivšeg veziste Sutjeske, Čelika i AEK-a za sada je neizvjesna, jer crnogorski reprezentativac ima nekoliko opcija za nastavak karijere.

“Teže će biti da odem kao slobodan igrač, najvjerovatnije da ću na pozajmicu otići negdje. S obzirom na to da mi ugovor ističe u junu, mogao sam i sada da potpišem predugovor, međutim, to mi ne ide naruku, jer bi Čukarički mogao da me suspenduje. Shvatam poziciju kluba, ali i svoju tako, da se ne bih upuštao u tu situaciju. Pričao sam sa gazdom Obradovićem i direktorom Mirosavljevićem, želim da “izvučem” najbolje za klub i sebe. Vjerujem da će se brzo znati sve, a opcija sa produžetkom ugovora i pozajmicom je najrealnija. Voleo bih da promijenim sredinu, kako bih napredovao”, objasnio je Darko Zorić.

 

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.