Koraćević: Srećan što sam ponovo prvi trener Leotara

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 27.05.2023. u 07:55
Nikšićanin Dragiša Koraćević, rukometni trener, novi je šef struke trebinjskog Leotara.

Koraćević je veliki dio igračke karijere proveo u ovom klubu, a već u jednom mandatu je i bio trener seniorske ekipe. Za naš portal napominje da mu mnogo znači što je dobio povjerenje kluba.

“To je za mene kao nekoga ko je proveo punih 20 godina u Leotaru velika čast i obaveza. Leotaru sam dao najbolje godine, skoro pa čitavu igračku karijeru, koja je prekinuta posle teške povrede. Sigurno je da sam jako srećan što sam ponovo prvi trener”, poručuje Koraćević.

Svjestan je da su pred klubom i njim mnogi izazovi.

“Naredna sezona će biti mnogo specifična u odnosu na prethodne, jer prvi put igramo evropsko takmičenje i moraćemo se dobro pripremiti i za te izazove koje nosi Evropa. Takođe će i takmičenje u Premijer ligi BiH biti teže, jer će se i ostale ekipe pojačati i svima će biti još veći motiv da igraju protiv nas i da nas pobjede”, dodaje Koraćević.

Uprkos izazovima, ambicije i ciljevi su postavljeni.

“Cilj je da i naredne sezone budemo u vrhu Premijer lige i da nastavimo rast i razvoj kluba u svim segmentima, kako igrački tako i organizaciono”, zaključuje Koraćević za portal Onogošt.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Tomas Hierl, prvi investitor u Željezari, kazao je da su u tu kompaniju došli da prozvode čeličnu užad i najavio da će u narednom periodu osim čelične užadi proizvoditi i žicu i sirovinu za užad. On očekuje da proizvodnja počne na jesen i da u naredne dvije do tri godine zaposli od 100 do 200 radnika.