Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

ABA liga: Bez predaha, košarkaši Sutjeske sjutra gostuju Olimpiji

dsc_6061
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 06.10.2015. u 13:10

Bez predaha. Rečenica koja najbolje opisuje početak ABA lige. Sedmi dan od početka, a već se igra treće kolo. Za stare ABA ligaše ništa novo, za novajlije potpuno novo, a za gledaoce uživanje.

U okviru treċeg kola ABA lige, košarkaši Sutjeske putuju u Sloveniju. Protivnik je Olimpija, osvajač prve sezone tada Goodyear lige. Sutjeska traži svoju prvu pobjedu, a u Stožicama to neċe biti lak zadatak.

“Igramo protiv jedne talentovane i mlade ekipe Olimpije koja uz iskustvo Rajta, Lešica i Zagorca čini jedan odličan tim. Izuzetno agresivna ekipa koja trči odlično i potrebno je odgovoriti na isti način”, kazao je trener Sutjeske, Dušan Dubljeviċ

Dubljeviċ se takodje osvrnuo na težak ritam odigravanja mečeva, dodao da su igrači spremni i da sa puno očekivanja putuju u Ljubljanu. 

Na papiru, favorit je Olimpija ali kao i do sada igrači Sutjeske ċe u meč uċi bez respekta prema protivniku, ističe centar Sutjeske Djoko Šaliċ.

 “Olimpija je dobar tim, favoriti su u utakmici protiv nas ali samo na papiru. Mi ćemo kao i u svaku utakmicu ući maksimalno bez respekta i pokušati da pobijedimo. Još nijesmo dostigli nivo igre koji očekujemo. Trudimo se da kroz ove utakmice ispravljamo greške, uigravamo se i da našu igru dovedemo na bolji nivo. Liga je duga bićemo sve bolji pogotovo na domaćem terenu zbog sjajne publike koju imamo”, kazao je.

Utakmica se igra u srijedu u Ljubljani sa početkom u 19h. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska će naredne sezone u NLB ABA2 ligi igrati u grupi B protiv Vojvodine, Bosne i Rabotničkog, odlučeno je na žrijebu.
Nakon jedne sezone provedene u Rusiji, Bojan Dubljević se vratio na Pirineje - crnogorski košarkaš je novi igrač Saragose.