Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Aleksa Popović: Velikom željom možemo nadomjestiti neiskustvo

644720_406798399416621_531283763_n
  • Autor onogost.me
  • 06.11.2015. u 19:06

Novi izazov u karijeri Alekse Popovića zove se  KK Sutjeska. Nikšićani su dobili veliko pojačanje, a Popović za portal Onogošt kaže da je spreman da u nastvaku lige pruži svoj maksimum i pomogne klubu da se iščupa iz trenutne krize. 

Popović, koji je prethodnih godina nakupio poprilično iskustva igranjem u ABA ligi, biće svakako od velike pomoći mladom timu koji od ove sezone premijerno nastupa u najjačem regionalnom takmičenju u košarci. To što će, praktično bez dana treninga, već sjutra na parket protiv zagrebačke Cibone, ne vidi kao poseban problem.

„Imamo mladu ekipu u kojoj sigurno imaju svi veliki motiv za dokazivanje. Sa većinom sam igrača igrao  u mlađim reprezentativnim selekcijama, tako da se dobro poznajemo. Nadam se da ću se brzo uklopiti i pomoći ekipi da bilježi što bolje rezultate“, optimista je Popović.

O sjutrašnjem protivniku ima visoko mišljenje, ali i vjeruje u kolektiv koji je kako kaže dosad krasilo veliko jedinstvo.

„Očigledno je da je najveća slabost tima neiskustvo igranja u ABA ligi.  Zbog toga se često i dešavaju oscilacije u igri, ali to moramo nadomjestiti velikom željom. Očekuje nas veoma teška utakmica jer se Cibona znatno pojačala i podigla formu, ali moramo da skupimo snagu i odigramo jako kako bismo se vratili u pobjednički ritam“, poručuje Popović.

Meč protiv Cibone igra se sjutra u Sportskom Centru sa početkom u 19h. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.