Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubljević najavljuje veliku borbu protiv Himkija: Igramo sve bolje

dubljevic-fiba-1000x555_0_0_6
FIBA
  • Autor onogost.me
  • 21.11.2019. u 12:09

Valensija našeg Bojana Dubljevića ima priliku za treću pobjedu zaredom u Evroligi, večeras (21 h) protiv pod moskovskog Himkija.

Tim kapitena naše reprezentacije ostvario je tri trijumfa u posljednja četiri evroligaška meča. To je bilo dovoljno za bijeg sa dna evropske elite i skor 3-6, nakon očajnog starta.

Sa druge strane, Himki je u rezultatskom padu, a ubjedljivi poraz od Reala i čak 92 primljena poena za tri četvrtine u utorak u Madridu, su ogolili probleme.

“Želimo da nastavimo pozitivan niz, svjesni da se ona loša serija na startu evroligaške sezone nije desila slučajno. Sve bolje igramo u ritmu dva ili tri teška meča sedmično, bilo nam je potrebno privikavanje na evroligaški ritam. Spremni smo za borbu”, rekao je Dubljević.

Crvena zvezda će na teškom gostovanju Žalgirisu tražiti izlaz iz duboke krize rezultata i partija. Domaćin je u Litvaniji jasan favorit.

U derbiju neočekivanih kandidata za prvo mjesto u Evroligi, Armani će u Milanu dočekati večeras Efes, u spektaklu napadačke košarke.

 

izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.