Autor: onogost.me
Foto: FIBA
16:21
5.5.2020.

Dubljević: Pokazali smo jedinstvo

Bojan Dubljević, kapiten naše reprezentacije i Valensije, kao izuzetno pozitivan istakao je dogovor španskog kluba sa igračima i svim zaposleniima, u vezi zarada za period tokom pandemije korona virusa.


Naš slavni reprezentativac i jedan od najboljih evropskih centara je učestvovao u kompletnom procesu dogovora sa upravom. U Valensiji je odlučeno, da se igrači i treneri muškog i ženskog kluba u datoj situaciji odreknu četiri procenta godišnje zarade. Ostalim zaposlenima u službama kluba plata će biti isplaćivana u punom iznosu.

“Sve što je klub učinio u prethodnom periodu, kao i način na koji smo razgovarali u prethodnom periodu i došli do dogovora, je prije svega znak i dokaz jedinstva u klubu koje smo iskazali, svi do jednog. Kao i posvećenosti svih nas koji smo dio sjajnog sportskog projekta Valensije”, kazao je Dubljević.

Nikšićanin je produžio ugovor sa Valensijom početkom marta. Sve je izvjesnije, da će upravo u ovom španskom klubu završiti igračku karijeru. Sada se nada da će što prije dobiti šansu da se na terenu bori za trofeje…

“Zaista smo zadovoljni zajedničkim naporima svih u klubu da se ova komplikovana situacija prevaziđe. Sada je bitno da se što prije prione na žestok rad, kako bi došli u situaciju da naše ambicije ostvarimo”, dodao je Bojan.

Klub je odlučio da navijačima koji su kupili pun paket sezonskih ulaznica refundira dio sredstava, za one mečeve koji u Valensiji neće biti odigrani.

 

Izvor: Pobjeda

Ostale vijesti iz kategorije

 • 07:58
  16.5.2020.

  Kapiten naše reprezentacije i Valensije Bojan Dubljević učestvuje u akciji španskog kluba, kao podrška aktuelnim mjerama protiv epidemije korona virusa u toj zemlji.

 • 13:53
  14.5.2020.

  Upravni odbor Košarkaškog saveza Crne Gore na današnjoj elektronskoj sjednici donio je odluku o poništenju svih takmičenja za tekuću sezonu.

 • 12:16
  14.5.2020.

  Nikola Pavlićević nije više član Sutjeske. Potencijalni reprezentativac Crne Gore, koji je bio centralna figura u prethodne dvije godine, tokom kojih su ostvareni čudesni rezultati, dobio je otkaz.

 • 07:58
  12.5.2020.

  Košarkaš rumunskog Piteštia Goran Gajović vrijeme pauze zbog koronavirusa provodi u svom rodnom gradu.